GEO ICT

De mensen bij GEO ICT

Bij de GEO-ICT unit is kwaliteit, ervaring en expertise de basis voor onze dienstverlening. Dit vullen we in met individuele certificeringen voor medewerkers en formele partnership met de relevante partijen zoals ESRI, Oracle en Microsoft. De GEO-ICT unit is sterk aan het groeien. We werken landelijk van uit Nieuwegein en Groningen. Op dit moment werken er bij Ordina GEO-ICT ruim 35 mensen die fulltime met GEO-ICT aan de slag zijn. Daarnaast werken we intensief samen met onze collega’s van diverse expertise gebieden zoals Microsoft, Oracle, SAP en BI. Onze mensen maken duurzame oplossingen maken, die mensen echt verder helpen. ICT voor mensen.

 

Harco de Jager

 Ik ben Harco de Jager en werkzaam als Business Unit Manager bij Ordina GEO-ICT. Ik stuur vanuit mijn rol het GEO-ICT team aan. Daarnaast zoek ik actief de samenwerking met interne en externe partijen zodat we elkaar kunnen versterken met als doel onderscheidende dienstverlening en oplossingen te kunnen bieden.

 


 

Guus Klaas

 Mijn naam is Guus Klaas en ik ben senior GEO-ICT consultant. Mijn expertise ligt in het technische GIS-domein. Mijn collega’s noemen me ook wel het technische geweten van de afdeling. Het overtuigen van klanten vind ik een sport en uit het overbrengen van mijn kennis op collega’s haal ik voldoening. Ik geef regelmatig gastcolleges en ben ook vaak betrokken in het werving en selectietraject. Je kunt je werk hier zo divers maken als je zelf wilt! 

Gert-Jan van der Weijden

 Ik ben Gert-Jan van der Weijden en T-shaped GIS specialist en adviseur, met oog, oor en hart voor communicatie. Ik richt me op samenwerking en daarom interesseren de drijfveren van mensen en organisaties me zo. Mijn motto: Eén heldere vraag is meer waard dan duizend overbodige antwoorden.

 

 

Rob van Loon

 Mijn naam is Rob van Loon en ik ben een GEO-ICT specialist met een voorliefde voor open source. Bij Ordina krijg ik de kans om daarmee aan de slag te gaan en mijn kennis daarover te delen. Ik vind het leuk om met nieuwe technieken bezig te zijn en ik ben benieuwd naar de mogelijkheden met open data en linked data.

 

 

Melissa Zwaan

 Mijn naam is Melissa. Ik ben in september 2014 gestart als Young Professional GEO-ICT Consultant en heb inmiddels de doorgroei gemaakt als consultant binnen Ordina GEO-ICT. Mijn achtergrond ligt in de aardrijkskunde. Mijn Master behaalde ik aan de universiteit van Amsterdam waar ik ruimtelijk heb leren programmeren en veel ruimtelijke data heb geanalyseerd. Dit heeft mijn enthousiasme voor GEO-ICT versterkt. In mijn werk ben ik actief met de producten van ESRI en gebruik ik FME. Ik heb ervaring op gedaan bij Rijkswaterstaat en de Provincie Noord-Holland.  

 

 

Stefan Nieuwenhuis

 Ik ben Stefan Nieuwenhuis, GEO-IT-consultant. Van origine ben ik Archeoloog en tijdens deze studie ben ik dan ook in aanraking gekomen met de GIS-wereld en heb mij hier verder in gespecialiseerd. Daarnaast heb ik een IT-achtergrond in (front-end)development. Zowel tijdens als na mijn studie heb ik bij diverse bedrijven als developer gewerkt. Bij Ordina kan ik al mijn expertises combineren en met deze kennis en ervaring op zak help ik klanten met het bieden van innovatieve oplossingen voor vraagstukken waarbij het GEO-component een grote, zo niet centrale rol speelt.