GEO ICT

De mensen bij GEO ICT

Bij de GEO-ICT unit is kwaliteit, ervaring en expertise de basis voor onze dienstverlening. Dit vullen we in met individuele certificeringen voor medewerkers en formele partnership met de relevante partijen zoals ESRI, Oracle en Microsoft. De GEO-ICT unit is sterk aan het groeien. We werken landelijk van uit Nieuwegein en Groningen. Op dit moment werken er bij Ordina GEO-ICT ruim 35 mensen die fulltime met GEO-ICT aan de slag zijn. Daarnaast werken we intensief samen met onze collega’s van diverse expertise gebieden zoals Microsoft, Oracle, SAP en BI. Onze mensen maken duurzame oplossingen maken, die mensen echt verder helpen. ICT voor mensen.

Harco de Jager

 Ik ben Harco de Jager en werkzaam als Business Unit Manager bij Ordina GEO-ICT. Ik stuur vanuit mijn rol het GEO-ICT team aan. Daarnaast zoek ik actief de samenwerking met interne en externe partijen zodat we elkaar kunnen versterken met als doel onderscheidende dienstverlening en oplossingen te kunnen bieden.

Gert-Jan van der Weijden

 Ik ben Gert-Jan van der Weijden en T-shaped GIS specialist en adviseur, met oog, oor en hart voor communicatie. Ik richt me op samenwerking en daarom interesseren de drijfveren van mensen en organisaties me zo. Mijn motto: Eén heldere vraag is meer waard dan duizend overbodige antwoorden.

Rob van Loon

 Mijn naam is Rob van Loon en ik ben een GEO-ICT specialist met een voorliefde voor open source. Bij Ordina krijg ik de kans om daarmee aan de slag te gaan en mijn kennis daarover te delen. Ik vind het leuk om met nieuwe technieken bezig te zijn en ik ben benieuwd naar de mogelijkheden met open data en linked data.

Melissa Zwaan

 Mijn naam is Melissa. Ik ben in september 2014 gestart als Young Professional GEO-ICT Consultant en heb inmiddels de doorgroei gemaakt als consultant binnen Ordina GEO-ICT. Mijn achtergrond ligt in de aardrijkskunde. Mijn Master behaalde ik aan de universiteit van Amsterdam waar ik ruimtelijk heb leren programmeren en veel ruimtelijke data heb geanalyseerd. Dit heeft mijn enthousiasme voor GEO-ICT versterkt. In mijn werk ben ik actief met de producten van ESRI en gebruik ik FME. Ik heb ervaring op gedaan bij Rijkswaterstaat en de Provincie Noord-Holland.  

Maryse Bucking

 Ik ben een betrokken, ervaren, GEO-IT consultant die zich heeft ontwikkeld op het gebied van geografische informatiesystemen, databeheer en het opzetten van processen om analyses uit te voeren op geografische data. Als consultant vind ik het belangrijk de vraag centraal te stellen en deze middels GIS en FME te vertalen naar processen en slimme werkmethodes om informatie te genereren en te visualiseren waarmee de vraag beantwoord wordt.