Digital Marketing

Meer informatie over Digital Marketing

Digital Marketing
Een eigen wereld tussen IT en Marketing

Digital marketing heeft een unieke mogelijkheid tot interactie en meten van effectiviteit. Het gebruik en de inzet van IT is daarvoor noodzakelijk. Digitale marketing is een aparte wereld waarbij veel ‘oude marketing principes’ en ‘oude IT manieren’ elkaar van nature niet altijd (gemakkelijk) lijken te vinden. Digital marketing is een volwaardige en zichzelf snel ontwikkelend domein. De digitale wereld vereist hoge mate van flexibiliteit van zowel marketing als IT. Dit vereist de inzet van specialisten die weten hoe IT werkt en wat marketing wil en nodig heeft.

Wat kan Ordina?
Ordina’s digital marketing specialisten kennen vakgebied Digitale Marketing als geen ander. Zij zijn gewend om te werken met deadlines, budgetten technische (IT) beperkingen. Ook aansturing en afstemming met leveranciers en bureau’s zit hen in het bloed. Zij zorgen ervoor dat ze beide werelden op positieve manier met elkaar verbinden en zoeken zij naar het best haalbare en meest effectieve gebruik van capaciteiten. Door de frisse blik gecombineerd met een schat aan (internationale) ervaring kunnen zij snel waarde toevoegen.

Detachering
Onze opdrachtgevers hebben regelmatig behoefte aan aanvullende capaciteit of kennis. Doordat onze medewerkers kennis opgedaan bij diverse opdrachtgevers brengen zij (internationale) ervaring in en kunnen zij nieuwe inzichten brengen opgedaan uit ervaring bij andere opdrachtgevers. Ervaring leert dat de kennis vanuit een nieuwe ervaren medewerker vaak ook de eigen organisatie laat groeien en bewegen.

Oplossingen
Onze opdrachtgevers hebben behoefte aan een partner die ze flexibiliteit en tegelijkertijd continuïteit biedt in hun digitale marketing activiteiten. Er is (periodiek) een flexibele oplossing nodig voor een specifiek onderdeel binnen de marketing of er is sprake van een disruptie waarvoor kennis en kunde nodig is. Door de omvang en diversiteit van Ordina zijn wij in staat om te ondersteunen bij zowel de digitale marketing als organisatie, agency of IT vraagstukken. Ordina doet dit voor klanten als Philips, NS en Ziggo.