Business Platform Services

Meer over BPS

BUSINESS PLATFORM SERVICES
PRAGMATISCHE IMPLEMENTATIE VAN DIGITAL EN CLOUD STRATEGIE

Bij Business Platform Services helpen we klanten met hun cloudstrategie. We volgen hierbij de Ordina verbeteraanpak met de fasen Discover, Design en Deliver. Onze professionals zijn grofweg in te delen in projectmanagers en engineers. De projectmanagers helpen bij de planvorming en vervolgens bij het operationaliseren van de plannen. De engineers werken in de operationele Deliver fase op de platformen om de continuïteit te bewaken en de nodige verbeteringen en veranderingen door te voeren.

Bij het selecteren van een professional kijken we niet alleen naar technische vaardigheden. Bij Ordina vinden we de soft skills van onze mensen net zo belangrijk als hun technische expertise. Onze professionals zijn teamspelers die ook zelfstandig kunnen werken. Proactief en resultaatgericht werken zijn voor ons vanzelfsprekend.

Kennis is macht en kennis is kracht. Daarom faciliteren we onze mensen daarin graag. We geven hen alle kansen om zich te ontwikkelen, te groeien en te leren. Kom je bij Ordina werken en wil jij je specialiseren in de diepte, dan kan dat. Wil je juist groeien in de breedte om een overstap te maken naar een rol in het management of de architectuur, dan kan dat ook. Het voordeel van werken in een grote organisatie, is dat er alle ruimte is om iets te zoeken wat echt bij jou past.

Doordat je als gedetacheerde bij allerlei verschillende klanten aan het werk gaat, heb je ook daar groeiperspectief. Voel jij je erg op je plek bij een klant? Dan bespreken wij actief de mogelijkheden om je daar verder te ontwikkelen. In de driehoek van klant, jou en Ordina focussen we op jouw groei en ontwikkeling. Bij Ordina sta je aan de wieg van je eigen succes! 

Wil jij weten wat jouw mogelijkheden zijn om te werken bij Ordina? Kijk dan eens verder naar onze vacatures op het gebied van Business Platform Services.
Of ben je benieuwd wat onze Belgische collega's doen? Kijk dan eens hier