Gert-Jan van Meer Manager Corporate Recruitment +31 (0)30 663 7000

Vakgebieden

In onze digitale wereld
Werken we multidisciplinair

Voor ons hebben de verschillende disciplines in ICT, Business Solution en Consulting geen geheimen. De complexiteit van het hedendaagse digitale landschap en de multidisciplinaire werkmethodes vragen nu eenmaal specialistische ICT-kennis in alle gebieden.

We geven je hier een kijkje in de keuken van een aantal van onze vakgebieden. Zo krijg je een indruk van wat werken bij Ordina nu echt betekent. Welke projecten doen we? Wie zijn we? Welke activiteiten doen we? Ga naar de vakgebieden die bij jou passen en je krijgt antwoord op onder andere deze vragen.

Zit jouw vakgebied er niet bij? Bekijk dan eens onze expertisepagina’s op ordina.nl en lees alles over onze dienstverlening in de verschillende business en IT oplossingen, technologieën en thema’s.

Vakgebieden Contact Neem contact op met Gert-Jan van Meer

Testing

Successen in software testen behalen we door voorop te lopen in technologie en innovatie. Door onze brede kennis van Agile/DevOps, Mobile, Security en Testautomatisering. Alleen door actuele en diepgaande kennis zijn onze software testers in staat om testtrajecten van A tot Z te regisseren en zijn zij bevlogen gesprekspartners voor onze klantorganisaties.

En daarom vinden wij persoonlijke ontwikkeling zo essentieel voor onze software testers, die een ongelimiteerd aantal trainingen kunnen volgen en (internationale) seminars bijwonen. “We hebben niet alleen prachtige opdrachten bij vooraanstaande klanten, maar ook jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons een speerpunt!”, aldus Hans Kapteijns (Business Unit Manager Testing)

In een open en no-nonsens community van 160 specialisten werken aan zichtbare projecten. Bij mooie klanten, zoals Rabobank, NS, ProRail en ING waarbij je echt het verschil kan maken. Dat is Testing bij Ordina.