Young Professional Tester Solliciteer nu

Young Professional Tester#DaaromBijOrdina

We starten op 1 april een traject voor Young Professional testers. Je start samen met een aantal andere Testers in spe – in een ‘testklasje’. De eerste acht weken volg je een intensief introductieprogramma, waarin je alles ‘from scratch’ leert. Georganiseerd door onze eigen specialisten en de Ordina Academy. Naast de basisopleiding, krijg je trainingen in TMap, Testautomatisering, Java programmeren, Security testen, Agile/SCRUM en het testen van mobiele apps. Je wordt ondergedompeld in technieken als HTML, SOAP/XML, Webservices en SQL en wordt klaargestoomd voor het behalen van de belangrijkste certificaten. Plus: je werkt aan soft skills als presentatietechniek, gesprekstechniek en time management.

Na de introductieperiode ligt een volgend ‘ontwikkelpakket’ voor je klaar. En maak je de grote sprong. We introduceren je bij één van onze klanten voor de eerste opdracht. Daarbij word je begeleid door een coach. Bij vragen kun je bovendien altijd terecht bij je manager of één van de 160 collega’s uit de open en no-nonsense Testing Unit van Ordina. Je staat er dus niet alleen voor. Hoe ver jij het uiteindelijk schopt, heb je zelf in de hand. Wij geven je in elk geval de ruimte om te ontwikkelen.

Maaike Koster Campus Recruitment Business Partner +31 (0)620825410

#WieBenJij

Analytisch, punctueel en kwaliteitsgericht; dat typeert jou. Je zoekt dingen graag uit tot in de puntjes, perfectioneert en werkt gestructureerd. Dat hoort eenmaal bij het testvak en past bij jou. Ook al ben je nog een young professional, je ondersteunt de business graag bij het opstellen en valideren van requirements, voert testen uit en rapporteert over de resultaten. Alles om ervoor te zorgen dat software zonder haperingen werkt. Ook heb je een bovengemiddelde interesse voor techniek en talen. Programmeertalen, wel te verstaan. Daarnaast ben je communicatief en sociaal sterk. Waardoor je prima past in het agile team van business analisten, software ontwikkelaars en de product owner.

Verder heb je:

  • Een afgeronde HBO/WO - ICT (Business IT & Management) Informatica of Technische Informatica
  • Affiniteit met webapplicaties en kennis van programmeren

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste financiële instellingen van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je leer alle ins en outs van het testvak kennen en bent een belangrijke sleutel naar een succesvolle toekomst van Ordina. Daar hoort een goede beloning bij. Net als een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan kun je met een zorgeloze en frisse blik een specialist binnen je vakgebied worden.

#MeerWeten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Maaike Koster, te bereiken op 06-20825410. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.