Young Professional Tester Solliciteer nu

Young Professional Tester#DaaromBijOrdina

Je start op 1 augustus of 1 september - samen met een aantal andere Testers in spé – in een ‘testklasje’. Na de introductiedagen volg je de eerste acht weken een intensief opleidingsprogramma voor de rol van Tester, waarin je alles ‘from scratch’ leert. Georganiseerd door onze eigen specialisten en de Ordina Academy. Naast de basisopleiding, krijg je trainingen in TMap, Testautomatisering (o.a. Cucumber, Selenium, FitNesse), Java programmeren, Security testen, Agile/SCRUM/DevOps en het (geautomatiseerd) testen van mobiele apps. Je wordt ondergedompeld in technieken als HTML, SOA/XML, Webservices en SQL en wordt klaargestoomd voor het behalen van de belangrijkste certificaten (TMap, Agile en DevOps). Plus: je werkt aan soft skills als presentatietechniek, gesprekstechniek en time management.


Na de basisopleiding ligt een volgend ‘ontwikkelpakket’ voor je klaar. En maak je de grote sprong naar het bedrijfsleven. We introduceren je bij een klant in Woerden om je carrière als tester te beginnen. Je gaat als een T-Shaped professional werken in een multidisciplinair DevOps team en je bent elke dag bezig om als team zo veel mogelijk business value te leveren middels continuous delivery/improvement, testautomatisering en informatie analyse. Na circa 2 jaar, is er de mogelijkheid om bij de klant in dienst te treden. Ordina zorgt voor de juiste begeleiding en bij vragen kun je bovendien altijd terecht bij één van de 160 collega’s uit de open Testing Unit van Ordina. Je staat er dus niet alleen voor. Hoever jij het uiteindelijk schopt, heb je zelf in de hand. Wij geven je in elk geval de ruimte om te ontwikkelen.

Maarten Bakker Corporate Recruiter/Sourcer +31 (0)6 55230825

#WieBenJij

Analytisch, punctueel en kwaliteitsgericht; dat typeert jou. Je zoekt dingen graag uit tot in de puntjes, perfectioneert en werkt gestructureerd. Dat hoort bij het testvak en past bij jou. Ook al ben je nog een young professional, je ondersteunt de business graag bij het opstellen en valideren van requirements, voert (geautomatiseerde) testen uit en rapporteert over de resultaten. Alles om ervoor te zorgen dat software zonder haperingen werkt. Ook heb je een bovengemiddelde interesse voor techniek en programmeertalen. Daarnaast ben je communicatief en sociaal sterk. Waardoor je prima past in het agile team van business analisten, software ontwikkelaars en de product owner. Verder heb je:

  • een afgeronde HBO/WO  opleiding in een ICT richting. Bijvoorbeeld Business IT & Management, Informatica of Technische Informatica
  • affiniteit met webapplicaties en kennis van programmeren
  • bereidheid om na circa 2 jaar in dienst te treden bij een klant

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij een klant van Ordina en je werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je leert alle ins en outs van het testvak en bent een belangrijke sleutel in het succes bij onze klant. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, hoort daar een goede beloning bij. Net als flexibele arbeidsvoorwaarden, collectieve regelingen en goede opleidingen. Dan kun je met een zorgeloze en frisse innovatieve blik een specialist binnen je vakgebied worden.

#Meerweten

Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Maarten Bakker, te bereiken op 06-55230825. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.