Young Professional Solutions Architect (traineeship) Solliciteer nu

Young Professional Solutions Architect (traineeship)#DaaromBijOrdina

Met alle ontwikkelingen rondom digitalisering, security & privacy en machine learning, stijgt de vraag naar mensen die inzicht kunnen geven in hoe al deze ontwikkelingen relevant en nuttig zijn voor organisaties: Architecten! Binnen Ordina werken architecten die actief zijn op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Zij bedienen samen de grootste organisaties in Finance, Zorg, Overheid en Industry. Ben jij de Young Professional die ons team komt versterken? Meld je dan aan voor de traineeship!

#JouwTraineeship
De traineeship start met een interactieve praktijkschool, waarin onze eigen (toonaangevende) senior professionals en diverse externe instituten je zowel de basis als de fijne kneepjes van het vak leren. Tijdens dit persoonlijke traject sta je er uiteraard niet alleen voor: er staat altijd een buddy uit het veld klaar om je te coachen. Je voortgang wordt getoetst aan de hand van examens en certificeringen.

Nadat je de theorie onder de knie hebt, breng je je kennis onder leiding van een senior-collega in de praktijk. Je gaat aan de slag met o.a. projectmanagement (PRINCEII), applying architecture, Agile, scrum, de PSA, business analyses en DevOps (RT&O). Zo doe je in korte tijd veel hands-on ervaring op. Tenslotte ga je als zelfstandig onderdeel van ons team aan de slag. 

Maaike Koster Campus Recruitment Business Partner +31 (0)620825410

#WieBenJij

Je hebt net een technische opleiding in de richting Bedrijfskunde, Informatica-, of andere bèta-richting afgerond en bent klaar voor de start van een veelbelovende carrière. In de toekomst zie ze jezelf (samen)werken aan oplossingen van bedrijfsproblemen met een grote IT-component. Je bent analytisch, weet het overzicht te bewaren, leert graag nieuwe dingen en bent communicatief vaardig. Tenslotte ben je fulltime beschikbaar vanaf één van de eerstvolgende startdata: 1 februari 2018, 1 maart 2018 of 1 april 2018

#JouwSuccesFactor
 

 • Je bent in staat om afspraken SMART te maken
 • Je geeft en ontvangt (on)gevraagd feedback
 • In plaats van compromissen te sluiten, ga je voor een win-win oplossing
 • Je hebt overtuigingskracht en toont eigenaarschap
 • Je durft op eigen initiatief actie te ondernemen en de omgeving daarin te betrekken
 • Je bent je bewust van de skills die je nog moet doorontwikkelen en werkt hier actief aan.

 

#DitVerdienJe

Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:

 • een contract voor onbepaalde tijd 
 • uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden (zowel binnen als buiten de traineeship)
 • een informele en open cultuur
 • de ruimte om mee te bouwen aan zichtbare projecten in onze digitale wereld
 • een goed startsalaris met duidelijke groeiafspraken
 • een leaseregeling, smartphone en laptop
 • de mogelijkheid om te werken aan duurzame innovaties
 • ‘het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie klanten van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams
 • collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering
 • flexibel arbeidsvoorwaardenpakket

Daarnaast kom je in een trainingsgroep van meerdere Young Professionals. Samen volg je trainingen, deel je ervaringen, speel je een potje tafelvoetbal en drink je na afloop gezellig een borrel.

#MeerWeten
Ben je enthousiast geworden en wil jij jezelf binnenkort Young Professional Solutions Architect noemen? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar mij: maaike.koster@ordina.nl of pak meteen de telefoon: 06 – 20825410

Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure. Volg ons ook via LinkedIn en Facebook!


Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.