Young Professional Java Solliciteer nu

Young Professional Java#DaaromBijOrdina

Het Young Professional Programma Java is een tweejarig ontwikkelprogramma met als doel jou op te leiden en te begeleiden tot een succesvol Java Developer. In deze periode volg je een intensief vakgericht programma, georganiseerd door onze eigen specialisten en de Ordina Academy. Dit bestaat onder andere uit Oracle Certified Associate(OCA), Oracle Certified Professional(OCP), JAVA SE 8 training en JAVA EE. Denk ook aan Angular2, Polymer, Microservices, Docker, Agile/Scrum werken, CD, CI, etc. We begeleiden je met het behalen van je OCA en OCP certificeringen en je zet direct een belangrijke stap in je ontwikkeling.

Ook na het introductieprogramma blijven we flink in jouw ontwikkeling investeren (en jij natuurlijk ook). Er ligt al een mooi ‘ontwikkelpakket’ voor je klaar. Je gaat jouw eigen krachten ontdekken door middel van intervisie, vakinhoudelijke trainingen en trainingen gericht op de ontwikkeling van sociale en commerciële vaardigheden. Je kunt overigens ook zonder gedoe en vrijwel onbeperkt andere trainingen gaan volgen, ook na het Young Professional Programma. Daar krijg je alle ruimte voor.

Uiteraard gaan we samen ons best doen om jou zo snel mogelijk te introduceren bij een klant. Je wordt daar opgenomen in een team van Ordina Developers en gaat een bijdrage leveren aan de technische realisatie van Java software oplossingen. We doen daarbij niet aan rangen, standen en hokjes, maar gaan samen toffe dingen maken en veel kennis delen. Waar het bij ons vooral om draait: elegante code schrijven, innovatie toepassen en slimme oplossingen maken. En dat doen we met plezier in en passie voor het vak.

En de werksfeer? De Java unit van Ordina, JTech, is een Nederlandse club van zo’n 150 eigenzinnige Javanen die zich niet laten leiden door standaard loopbaanpaden. Als je goed bent, ben je goed. We doen niet aan formele toestanden en stellen mensen boven regels. Ordina wordt namelijk vanuit Nederland bestuurd en we kennen korte lijnen en een menselijke cultuur. We hebben ook geen “up or out” mentaliteit, maar je kunt wel pijlsnel groeien als je die ambitie hebt. Je krijgt bovendien alle ruimte om - als je daar klaar voor bent – zelf trainingen en presentaties te gaan verzorgen en je te gaan profileren in de markt.

Doe je mee?

Tommi Cuturic Recruitment business partner +31 (0)6 28 23 59 92

#WieBenJij

 

 • je hebt een afgeronde technische HBO of WO opleiding
 • je hebt hooguit enkele jaren werkervaring
 • je hebt al enige ervaring met softwareontwikkeling
 • je wilt bij de beste Java developers van Nederland gaan behoren
 • je vindt het gaaf anderen te inspireren met jouw kennis en kunde
 • je voelt je zelf verantwoordelijk voor je eigen carrière
 • je wilt snel zoveel mogelijk ervaring opdoen binnen verschillende grote organisaties
 • je staat sterk in je schoenen, bent proactief en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden

 

#DitVerdienJe

 

 • Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:
 • De gaafste Java club van Nederland;
 • Kennisdeling. Je hebt specialisten uit diverse werkvelden om je heen waarmee je op dagelijkse basis kan sparren;
 • Ontspanning! We organiseren de nodige social events waaronder een weekend Ardennen, zeilen met de hele club, we bezoeken de nodige pretparken, etc.;
 • De mogelijkheid om aanwezig te zijn op beurzen zoals JFall, Devoxx (+ Java one)
 • Onze eigen events zoals Code&Comedy en de Open Innovatie Dagen;
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Innovatieve projecten samen met je Ordina collega’s.

#meerweten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Tommi Cuturic, te bereiken op 06-28235992. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.