Young Professional IT Solliciteer nu

Young Professional IT#DaaromBijOrdina

JOUW OPDRACHTGEVER 

Organisatie
Je komt te werken binnen het grootzakelijke en internationale bankbedrijf van een vooraanstaande financiële dienstverlener. Waarbinnen de medewerkers de kern zijn van het succes en IT de ruggengraat van het bankbedrijf is. Een financiële dienstverlener met een duidelijke eigen visie, waarbij gevoel voor samenwerking één van de grondbeginselen is. 

Afdeling
Het Risk en Finance domein zorgt voor de ontwikkeling en het onderhoud van alle Risk Management, Finance en HR-systemen binnen de instelling.
Met meer dan 500 medewerkers, levert het domein een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de Regulatory Roadmap, waardoor de licentie van de bank per 1/1/2018 is geborgd. Het domein bestaat uit 4 clusters. De clusters zijn integraal verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de exploitatie van alle IT-systemen binnen het Risk & Finance domein. 

The job
Als onderdeel van het DevOps team ben je verantwoordelijk voor het wijzigen en het uitvoeren van de IT-oplossingen. De ontwikkeling van software betreft niet alleen het implementeren van business requirements, maar houdt ook rekening met operationele aspecten zoals onderhoudbaarheid, stabiliteit en veiligheidseisen. Je bent continu bezig om zowel het team als het proces verder te verbeteren. De activiteiten zullen variëren van programmeren tot een actieve betrokkenheid van de levering naar productie, testautomatisering, testuitvoering voor verschillende testsoorten, defect management, test-data management & teststrategie, implementaties en beheren / ondersteunen van de software in de productie. Je werkt aan software ter ondersteuning van belangrijke zakelijke thema’s die voornamelijk voort komen uit wet en regelgeving.

Jouw Ontwikkeling 
IT Specialist word je niet zomaar. In onze Academy brengen we je in het basisblok van 6 weken algemene beginselen van IT bij. Daarna ga je aan de slag, en wordt in overleg met jou een nadere specialisatie bepaald. Deze specialisatie betreft .Net, Python, Oracle DBA  of BI/SQL.  
Je krijgt een intensieve opleiding van 14 maanden waar je opgeleid wordt tot een inhoudelijk sterke IT Professional op één van de hiervoor genoemde gebieden. Parallel daaraan zul je bij een van onze klanten in de financiële dienstverlening in een interessant BI DevOps team zitten. Na 14 maanden is de intentie om in dienst te treden bij deze klant.
De opleiding bestaat uit 14 maanden lang intensieve training en training-on-the-job. 

Hasna Bouiss Corporate Recruiter +31(0)6 12965103

#WieBenJij

Afgeronde HBO of WO-opleiding
Aantoonbare affiniteit met data en/of IT (bijvoorbeeld in studie of hobbymatig), programmeren vind je leuk
Goede beheersing van de Engelse taal
Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
Analytisch sterk met een praktische instelling, zelfstandig en ondernemend, een resultaatgerichte teamspeler
Maximaal twee jaar werkervaring
Jouw mindset: Je bent gek op data en software, je houdt van complexiteit, je bent een echte teamplayer, je bent kwaliteits- maar ook resultaatgericht, je durft nee te zeggen tegen je manager als het moet, je verwelkomt verandering, je ziet fouten als mogelijkheden om te verbeteren en je laat je coachen, je staat open voor persoonlijke feedback en persoonlijke ontwikkeling. 

Jouw competenties: 

  • Klantbelang centraal stellen
  • Initiëren van verbetering
  • Samenwerken
  • onafhankelijk en onderbouwd oordelen
  • Resultaten realiseren
  • Organiseren en monitoren

#DitVerdienJe

 

  • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband met een 40-urige werkweek
  • een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties
  • collectieve regelingen, pensioen en ziektekostenverzekering
  • flexibel arbeidsvoorwaardenpakketalle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon en vervoersregeling
#meerweten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Hasna Bouiss, te bereiken op 06-12965103. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.