Young Professional Functioneel ERP Consultant Solliciteer nu

Young Professional Functioneel ERP Consultant#DaaromBijOrdina

Bedrijfsprocessen beter laten werken met ERP, dat is waar Ordina voor staat. Wij beheren en bouwen robuuste Enterprise Recource Planningssystemen voor grote klanten en zijn proactief in het aanbieden van innovatieve cloudoplossingen. Als functioneel ERP Consultant draag je bij aan deze innovatieve digitale wereld door het realiseren van nieuwe functionaliteiten die toekomstbestendig zijn. Dit doe je veelal met Oracle producten in een cloudomgeving. Je versnelt hiermee het vernieuwend vermogen van onze klanten. ICT voor mensen.

Bij Ordina wordt je in een tweejarig programma opgeleid van afgestudeerd HBO-er tot functioneel ERP Consultant.  In deze periode volg je een intensief vakgericht programma, georganiseerd door onze eigen specialisten en de Ordina Academy. We begeleiden je met het behalen van de nodige certificeringen en je zet direct een belangrijke stap in je ontwikkeling.

Ook na het introductieprogramma blijven we flink in jouw ontwikkeling investeren (en jij natuurlijk ook). Er ligt al een mooi ‘ontwikkelpakket’ voor je klaar. Je gaat jouw eigen krachten ontdekken door middel van intervisie, vakinhoudelijke trainingen en trainingen gericht op de ontwikkeling van sociale en commerciële vaardigheden. Je kunt overigens ook zonder gedoe en vrijwel onbeperkt andere trainingen gaan volgen, ook na het Young Professional Programma. Daar krijg je alle ruimte voor.

Het volgende Young Professional Programma voor Functioneel ERP Consultant start op
1 september 2017!

Standplaats: Nieuwegein of Groningen

Sander Hattinga van 't Sant Recruiter 06 23 11 4929

#WieBenJij

Je bent een leergierige afgestudeerde HBO-er met een passie voor IT applicaties en de werking daarvan. Jouw profiel:

  • je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding (met een bedrijfskundige of economische component)
  • je hebt enige kennis van ERP systemen

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je the best of both worlds. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je bent een spil in het datagedreven tijdperk. En daar hoort een goede beloning bij. Net als een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan houdt niets je meer tegen om processen slimmer te maken waar we allemaal iets aan hebben.

#MeerWeten?
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Sander Hattinga van 't Sant, te bereiken op 06-23114929. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.