Junior Business Consultant Solliciteer nu

Junior Business Consultant#DaaromBijOrdina

Als Junior Business Consultant start met een waarin je alles ‘from scratch’ af aan leert. Georganiseerd door onze eigen specialisten en de Ordina Academy. Je zoomt in op thema’s als informatiemanagement, functioneel beheer, service management, procesmanagement en een breed scala aan andere onderwerpen, om er maar een paar te noemen: Big Data, Security, SCRUM/Agile en DevOps. In dit opleidingstraject komen naast trainingen ook cursussen en stages aan bod.

Na het eerste jaar kies je jouw specialisatierichting die bij je past en behaal je de certificaten die hierbij horen. Van Prince II en ITIL3 tot ASL, BISL en Lean Six Sigma Green of Orange belt; we zorgen dat je de juiste papieren op zak hebt. En je maakt de grote sprong. Je komt in actie voor onze klanten. Tijdens de uitvoering word je, op locatie bij de klant begeleid door een vakinhoudelijke coach, meestal een senior collega. Bij vragen kun je bovendien altijd terecht bij je manager of een senior uit de unit. Je staat er dus niet alleen voor. Hoe ver jij het uiteindelijk schopt, heb je zelf in de hand. Wij geven je in elk geval de ruimte om je te ontwikkelen. Elke dag, zolang je werkzaam bent bij Ordina.

#WieBenJij

Ambitieus, communicatief, initiatiefrijk, organisatiesensitief en oplossingsgericht; dat typeert jou. Je snapt dat informatiemanagement essentieel is voor organisaties. En dat er behoorlijke uitdagingen liggen op het gebied van compliance, kostenefficiëntie én veiligheid. Zeker met de nieuwe wereld aan cloud- en mobiele toepassingen. Maar hoe complexer de setting, hoe scherper je zintuig voor oplossingsgerichtheid werkt. Je bent een doelgerichte bruggenbouwer die informatieprocessen wilt vereenvoudigen, verbeteren of vernieuwen. Of dat nu aan de beheer- of strategiekant is.

Verder heb je:

  • Een afgeronde hbo-/wo-opleiding Business IT & Management/Informatica/Bedrijfskunde
  • Affiniteit met IT en informatievoorziening
  • Woonachtig in de Randstad

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing Bij de meest uiteenlopende en aansprekende  organisaties van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je leert alle ins en outs van informatievoorziening kennen en wordt een belangrijke sleutel in het behalen van organisatiedoelstellingen van onze klanten. Daar hoort een goede beloning bij. Net als een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan heb je alles bij de hand om een Oscar voor beste informatieregisseur te pakken.

#MeerWeten? 
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Mustafa Ajiach, te bereiken op 06 - 14 76 57 56. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.
Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.