Informatiemanager Solliciteer nu

Informatiemanager#DaaromBijOrdina

Informatiemanagers zijn verantwoordelijk voor de inrichting van IV-processen. Jij vertaalt businessstrategieën naar concrete plannen voor ICT-afdelingen. En formuleert het informatiebeleid voor externe én interne leveranciers. Omdat we groter zijn dan vernuftige startups, persoonlijker zijn dan multinationals en ons volledig op Nederland richten, worden we gevraagd bij de mooiste binnenlandse informatie-vraagstukken. We willen die marktpositie verder uitbouwen en stimuleren je dan ook om jezelf te blijven ontwikkelen. Via een ongelimiteerd aantal trainingen en cursussen binnen de Ordina Academy, de vrijheid om (inter)nationale seminars te bezoeken én de bevlogen meetings die we regelmatig organiseren binnen de BIM-unit. Samen groeien is een mindset. En dat snappen we bij Ordina.

Mustafa Ajiach Corporate Recruiter +31(0)614765756

#WieBenJij

Analytisch, georganiseerd en ervaren in politiek gevoelige situaties. Je hebt je sporen verdiend op het snijvlak van business en ICT. En hebt een duidelijke visie op de wijze waarop trending topics als Cloud, DevOps, Continuous Delivery en Agile Scrum zich verhouden tot een betere samenwerking in projecten. Geen ontwikkeling in het werkveld ontgaat je. Je hebt een onderzoekende en vernieuwende denkwijze waarmee je gericht bent op toekomstige veranderingen op het gebied van proces en technologie. Dat blijkt wel uit je kennis van BiSL, Lean Six Sigma, ITIL en ASL én je PRINCE2- of IPMA-certificering. Verder heb je:

  • Een afgeronde hbo-/wo-opleiding (richting Informatiemanagement, Informatica, Bedrijfskunde of vergelijkbaar)
  • Minimaal drie tot vijf jaar werkervaring als Informatiemanager
  • Een algemeen brede kennis van ICT, informatisering, informatiearchitecturen en informatieanalyse
  • Bewezen kennis en ervaring op de volgende gebieden: BiSL, Lean Six Sigma, ITIL en/of ASL, Cloud, Continous Delivery en DevOps
  • Uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheden (woord en geschrift)

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste instellingen van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je zorgt dat organisaties hun doelen behalen door IV-processen slim in te richten. En daar hoort een goede beloning bij. Plus een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan heb je alles bij de hand om de informatiestromen optimaal te dirigeren.

#MeerWeten?


Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Mustafa Ajiach, te bereiken op 06 147 657 56. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.