Afstudeeropdracht Dummy applicatie voor Testers - Regio Noord Solliciteer nu

Afstudeeropdracht Dummy applicatie voor Testers - Regio Noord



#DaaromBijOrdina

Samen duurzaam innoveren. Dat is hoe Ordina het doet. Dat betekent dat Ordina investeert in jong talent en afstudeerstages wil aanbieden waar je echt iets aan hebt in je carrière. Het betekent ook dat je als afstudeerder de ruimte krijgt om mee te denken over innovaties die ook echt een oplossing zijn. Wij geloven dat ICT weer voor mensen moet worden. Door de humanisering van ICT versmelten menselijke behoeften en technologie. Dit vind je terug in onze afstudeerstages.

#DeAfstudeeropdracht
ICT dienstverleners (zoals Ordina) zetten hun professionals in bij andere bedrijven. Zo kunnen die bedrijven tijdelijk gebruikmaken van gespecialiseerde vakkennis, zonder dat hun eigen personeel zich hierin hoeft te bekwamen. Professionals doen hun kennis op door middel van cursussen, online tutorials en natuurlijk in de praktijk. Het probleem is alleen: Zonder ervaring geen praktijkopdracht, zonder praktijkopdracht geen ervaring. Hoe los je dit op?

Voor de afstudeeropdracht ga jij een dummy applicatie ontwikkelen die de professionals in de Test-Unit gaan gebruiken. Door gebruik te maken van de applicatie kunnen de professionals hun kennis toepassen en ervaring opdoen. De applicatie moet dus gebruikt kunnen worden om er realistisch testwerk op los te kunnen laten. Je zult dus sparren met Test-professionals, een ontwerp moeten opstellen en vervolgens een applicatie bouwen.

Marius Mulder Coördinator Afstudeercampus 0610 262 070

#WieBenJij

Jij  bent een afstudeerstudent HBO/WO in een opleiding met een stevige informatica component. Daarnaast heb aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van applicaties.

Verder ben je:  

  • Communicatief vaardig
  • Creatief
  • Een doorzetter

#DitVerdienJe

Afstuderen binnen de Ordina Afstudeercampus betekent werken aan uitdagende, innovatieve opdrachten. Doordat je met studenten die in dezelfde fase van hun studie zitten afstudeert leer je bovendien van en met elkaar. We zorgen ervoor dat je direct onderdeel uitmaakt van Ordina en bieden je een uitstekende begeleiding. Je wordt gekoppeld aan een inhoudelijk expert met jarenlange ervaring en we ondersteunen je in het afstudeerproces. Natuurlijk hoort hier een goede stagevergoeding bij, net als een eigen werkplek en laptop.

#MeerWeten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Marius Mulder, te bereiken op 06-10262070. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.  


Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.