Stage .NET Software developer Solliciteer nu

Stage .NET Software developer#DaaromBijOrdina

Ordina Microsoft Solutions ontwikkelt voor onze klanten state-of-the-art enterprise informatiesystemen. Wij maken daarbij gebruik van .NET technologie en integreren met productivity oplossingen. Voor effectief gebruik van platform services ontwikkelen wij op en migreren wij naar het Microsoft Azure Cloud platform. Om onze oplossingen te ontwikkelen en optimaal beheersbaar te houden volgen wij een DevOps aanpak en creëren wij een omgeving die deze manier van werken ondersteund.

Wij hebben supergave stages en afstudeerplaatsen beschikbaar op Microsoft development gebied. Denk aan projecten, product ontwikkeling, Azure, Office 365, Dynamics xRM, DevOps, app development, IOT (Internet Of Things), etc. Wij gaan graag, samen met jou, in gesprek over een uitdagende stage!

Marius Mulder Coördinator Afstudeercampus 0610 262 070

#WieBenJij

  • Jij bent een student HBO/WO in een opleiding met een stevige informatica component
  • Je hebt aantoonbare interesse in Microsoft

#DitVerdienJe

Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:
  • De mogelijkheid om je stageopdracht mede vorm te geven 
  • Je eigen plek in een inspirerende vakkundige omgeving 
  • Deelname aan de Ordina Introductiedag voor alle nieuwe medewerkers
  • Mogelijkheden tot het volgen van extra interne opleidingen, cursussen en trainingen via de Ordina Academy 
  • Een gezellige Business Unit waar je andere stagiaires ontmoet en waar ruimte is voor het initiëren van gezamenlijke activiteiten 
  • Een marktconform stagevergoeding afhankelijk van je studiejaar
  • Reiskostenvergoeding openbaar vervoer (op basis van 2e klasse) 
  • Een stagevergoeding tussen 350 en 450 euro (afhankelijk van je opleiding)
Selectieproces
Nadat je hebt gesolliciteerd naar een stage bij Ordina, bekijkt Kim, Recruiter, jouw profiel. Zien we mogelijkheden voor je, dan nemen we contact met je op om dit te bespreken en plannen we graag een eerste gesprek met jou in. Voordat je op gesprek komt, vragen we je wel eerst om ons online assessment af te ronden. Deze test mag je thuis in alle rust maken en wanneer het jou uitkomt (en opnieuw proberen als het toch even niet zo lekker ging). Zijn zowel de test als het gesprek daarna positief? Dan gaan we alles in orde maken om jou hier te laten starten! 
 
#MeerWeten?
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Kim Rouwenhorst, te bereiken op 06-53367998. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.
 

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.