Stage Java & open source developer Solliciteer nu

Stage Java & open source developer#DaaromBijOrdina

Java & open source developers bij Ordina draaien een innovatief idee binnen no-time om in werkende functionaliteit. Met de nieuwste frameworks, op basis van het continuous delivery gedachtegoed. Denk hierbij aan JavaEE7, JavaSE9, AngularJS, Scala, IOS, Android, Swift, Reactive en Functional programming, Docker, Jenkins, Maven, Cucumber, ProTractor, etc.etc. Wij bieden je alle ruimte om veel en vlug te leren, samen en individueel via de Ordina Academy en internationale seminars zoals JavaOne of Devoxx.

Wij hebben supergave stages en afstudeerplaatsen beschikbaar op Java en open source gebied. Denk dan aan de nieuwste Java projecten, DevOps, app development, IOT (Internet Of Things), Robotics, etc. Wij gaan graag, samen met jou, in gesprek over een uitdagende stage!

En de werksfeer? De Java unit van Ordina, JTech, is een Nederlandse club van zo’n 150 eigenzinnige Javanen die zich niet laten leiden door standaard loopbaanpaden. Als je goed bent, ben je goed. We doen niet aan formele toestanden en stellen mensen boven regels. Ordina wordt namelijk vanuit Nederland bestuurd en we kennen korte lijnen en een menselijke cultuur.

Marius Mulder Coördinator Afstudeercampus 0610 262 070

#WieBenJij

 • Jij bent een student HBO/WO in een opleiding met een stevige informatica component
 • Je hebt aantoonbare interesse in programmeren

#DitVerdienJe

 • Een kwalitatieve stage; samen streven we naar een beoordeling van je stage met een super mooie en hoge score
 • Goede en intensieve begeleiding van een expert
 • De gaafste Java club van Nederland
 • Mogelijkheden tot het volgen van gratis extra interne opleidingen, cursussen en trainingen via de Ordina Academy
 • Een gezellige Business Unit waar je andere stagiaires ontmoet en waar ruimte is voor het initiëren van gezamenlijke activiteiten
 • Een stagevergoeding tussen 350 en 450 euro (afhankelijk van je opleiding)
 • Reiskostenvergoeding openbaar vervoer op basis van 2e klasse (bij geen OV Studentenkaart)
 • De mogelijkheid om aanwezig te zijn op beurzen zoals JFall, Devoxx (+ Java one)
 • Onze eigen events zoals Code & Comedy en de Open Innovatie Dagen

Tot slot bieden wij veelbelovende IT studenten direct een plek in ons Young Professional Programma.

#Selectieproces
Nadat je hebt gesolliciteerd naar een stage bij Ordina, bekijkt Kim, Recruiter, jouw profiel. Zien we mogelijkheden voor je, dan nemen we contact met je op om dit te bespreken en plannen we graag een eerste gesprek met je in met de Java manager van Ordina. Voordat je op gesprek komt, vragen we je wel eerst om ons online assessment af te ronden. Deze test mag je thuis in alle rust maken en wanneer het jou uitkomt (en opnieuw proberen als het toch even niet zo lekker ging). Zijn zowel de test als het gesprek daarna positief? Dan gaan we alles in orde maken om jou hier te laten starten!


#MeerWeten?
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Tommi Cuturic, te bereiken op 06-28235992. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.