De Afstudeeropdracht Tijdschrijfapplicatie ontwikkelen op eBS – Regio Noord Solliciteer nu

De Afstudeeropdracht Tijdschrijfapplicatie ontwikkelen op eBS – Regio Noord#DaaromBijOrdina

Samen duurzaam innoveren. Dat is hoe Ordina het doet. Dat betekent dat Ordina investeert in jong talent en afstudeerstages wil aanbieden waar je echt iets aan hebt in je carrière. Het betekent ook dat je als afstudeerder de ruimte krijgt om mee te denken over innovaties die ook echt een oplossing zijn. Wij geloven dat ICT weer voor mensen moet worden. Door de humanisering van ICT versmelten menselijke behoeften en technologie. Dit vind je terug in onze afstudeerstages.

#DeAfstudeeropdracht
Tegenwoordig kan alles mobiel, zelfs ERP (Enterprise Resource Planning). Een app biedt precies de informatie die een medewerker nodig heeft om specifieke taken uit te voeren op een snelle en eenvoudige manier. Met apps als verlengstuk van de bedrijfssystemen worden de werkzaamheden een stuk gemakkelijker. 

Voor deze afstudeeropdracht ga je een ‘bedrijfsapp’ ontwikkelen. Deze app wordt gebouwd op Oracle eBS en moet de gebruiker in staat stellen tijd te schrijven in eBS. Het moet een op de toekomstgericht product opleveren. Dit betekent dat de APP device onafhankelijk moet zijn en op een later moment moet kunnen worden uitgebreid met andere bedrijfsprocessen. 

Jij onderzoekt welke tool het beste kan worden gebruikt om bovenstaande te realiseren en houdt bij het ontwikkelen rekening met de verschillende aspecten. Met het onderzoek en de app lever jij een directe bijdrage aan de verdere groei van de eBS Unit.

Marius Mulder Coördinator Afstudeercampus 0610 262 070

#WieBenJij

Jij bent een afstudeerstudent HBO/WO Informatica met ervaring in het ontwikkelen van intelligente apps.

Verder ben je:

  • Communicatief vaardig
  • Een doorzetter

#DitVerdienJe

Afstuderen binnen de Ordina Afstudeercampus betekent werken aan uitdagende, innovatieve opdrachten. Doordat je met studenten die in dezelfde fase van hun studie zitten afstudeert leer je bovendien van en met elkaar. We zorgen ervoor dat je direct onderdeel uitmaakt van Ordina en bieden je een uitstekende begeleiding. Je wordt gekoppeld aan een inhoudelijk expert met jarenlange ervaring en we ondersteunen je in het afstudeerproces. Natuurlijk hoort hier een goede stagevergoeding bij, net als een eigen werkplek en laptop. 

#MeerWeten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Marius Mulder, te bereiken op 06-10262070. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.