De Afstudeeropdracht Software Engineering – Regio Noord Solliciteer nu

De Afstudeeropdracht Software Engineering – Regio Noord#DaaromBijOrdina

Samen duurzaam innoveren. Dat is hoe Ordina het doet. Dat betekent dat Ordina investeert in jong talent en afstudeerstages wil aanbieden waar je echt iets aan hebt in je carrière. Het betekent ook dat je als afstudeerder de ruimte krijgt om mee te denken over innovaties die ook echt een oplossing zijn. Wij geloven dat ICT weer voor mensen moet worden. Door de humanisering van ICT versmelten menselijke behoeften en technologie. Dit vind je terug in onze afstudeerstages.

#DeAfstudeeropdracht
Intelligente apps (onder andere in de vorm van virtual reality assistents) zullen steeds meer hun intrede doen in ons dagelijks leven, maar hoe zet je bijvoorbeeld chatbots in om bedrijfsprocessen te optimaliseren? Welke tools kan je hiervoor gebruiken en hoe laat je deze werken op de huidige ERP-inrichting? 

Voor deze afstudeeropdracht ga je functionaliteit ontwikkelen waarmee het mogelijk wordt een chatbot in te zetten binnen een Oracle eBS-omgeving. Chatbots zijn een ideaal middel om gebruikers te ondersteunen bij hun werkzaamheden. Door de chatbottechnologie kan de gebruiker bijvoorbeeld herinnerd worden een bepaalde actie uit te voeren of een bestelling te plaatsen.

 In deze opdracht werk je een use case uit tot een werkend product. Je onderzoekt welke tool hiervoor het meest geschikt is en houdt er rekening mee dat het mogelijk moet zijn in de toekomst andere bedrijfsprocessen aan de chatbot toe te voegen. Het product dat opgeleverd moet worden zal door de Unit worden gebruikt om de toegevoegde waarde van chatbots aan klanten te kunnen laten zien. 

Marius Mulder Coördinator Afstudeercampus 0610 262 070

#WieBenJij

Jij bent een afstudeerstudent HBO/WO (Technische) Informatica. Daarnaast heb je bij voorkeur ervaring met chatbottechnologie. Verder ben je:

 

  • Communicatief vaardig
  • Creatief
  • Een doorzetter

#DitVerdienJe

Afstuderen binnen de Ordina Afstudeercampus betekent werken aan uitdagende, innovatieve opdrachten. Doordat je met studenten die in dezelfde fase van hun studie zitten afstudeert leer je bovendien van en met elkaar. We zorgen ervoor dat je direct onderdeel uitmaakt van Ordina en bieden je een uitstekende begeleiding. Je wordt gekoppeld aan een inhoudelijk expert met jarenlange ervaring en we ondersteunen je in het afstudeerproces. Natuurlijk hoort hier een goede stagevergoeding bij, net als een eigen werkplek en laptop. 

#MeerWeten

Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Marius Mulder, te bereiken op 06-10262070. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.