Afstudeeropdracht Traineelink-website of applicatie– Regio Noord Solliciteer nu

Afstudeeropdracht Traineelink-website of applicatie– Regio Noord#DaaromBijOrdina

Samen duurzaam innoveren. Dat is hoe Ordina het doet. Dat betekent dat Ordina investeert in jong talent en afstudeerstages wil aanbieden waar je echt iets aan hebt in je carrière. Het betekent ook dat je als afstudeerder de ruimte krijgt om mee te denken over innovaties die ook echt een oplossing zijn. Wij geloven dat ICT weer voor mensen moet worden. Door de humanisering van ICT versmelten menselijke behoeften en technologie. Dit vind je terug in onze afstudeerstages.

#Noorderlink

Noorderlink is een samenwerking van 40 grote organisaties in Noord-Nederland op het gebied van Human resource Management (HrM) en Human resource development (Hrd).
Door kennis, expertise en best-practises uit te wisselen vergroten de organisaties in het netwerk de mobiliteit en inzetbaarheid van hun medewerkers. Daarnaast zijn de organisaties door hun onderlinge afstemming beter in staat oplossingen voor moeilijke vraagstukken te realiseren.
Verder profileert noorderlink Noord-Nederland (nóg) steviger als aantrekkelijke woon- en werkomgeving en zet het netwerk zich in om goed opgeleid personeel aan te trekken en te behouden.
Op de website van Noorderlink vind je naast de activiteiten die bovengenoemde ondersteunen ook alle vacatures van de aangesloten organisaties.
Ordina is aangesloten bij Noorderlink

#DeAfstudeeropdracht

Een traineeship is voor een starter de manier om diverse afdelingen en/of functies binnen een bedrijf te leren kennen en je als trainee te oriënteren op een functie die bij je past. Zowel bedrijven als organisaties (gemeenten e.d.) zetten in toenemende mate traineeships op. Maar hoe vind je nu op een eenvoudige manier het traineeship dat bij jou past?
De opdracht is het realiseren van een Traineeshipwebsite voor Noorderlink, waarop de traineeships binnen Noord-Nederland en de starters op de arbeidsmarkt samenkomen. Naast het bouwen van de website zorg je natuurlijk voor SEO. Voor de starters moet het eenvoudig zijn om snel een overzicht te krijgen van de interessante traineeships. Gebruikt een starter bijvoorbeeld de zoektermen ‘traineeship’ en ‘Groningen’ dan komt hij uiteraard uit op de door jou gebouwde site. Verder zal je er voor moeten zorgen dat de bij het platform aangesloten bedrijven gebruik gaan maken van de website. Het moet laagdrempelig zijn voor de organisaties om hun traineeships te kunnen plaatsen, maar hoe zorg je dat dit ook daadwerkelijk wordt gedaan?
Marius Mulder Coördinator Afstudeercampus 0610 262 070

#WieBenJij

Jij bent een afstudeerstudent HBO in een richting met een stevige informatica component, daarnaast heb je:

  • Ervaring  met het bouwen van websites en SEO
Verder ben je:
  • Communicatief vaardig
  • Creatief
  • Een doorzetter

#DitVerdienJe

Afstuderen binnen de Ordina Afstudeercampus betekent werken aan uitdagende, innovatieve opdrachten. Doordat je met studenten die in dezelfde fase van hun studie zitten afstudeert leer je bovendien van en met elkaar. We zorgen ervoor dat je direct onderdeel uitmaakt van Ordina en bieden je een uitstekende begeleiding. Je wordt gekoppeld aan een inhoudelijk expert met jarenlange ervaring en we ondersteunen je in het afstudeerproces. Natuurlijk hoort hier een goede stagevergoeding bij, net als een eigen werkplek en laptop.

#MeerWeten

Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Marius Mulder, te bereiken op 06-10262070. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.