Afstudeeropdracht Testautomatisering - Regio Noord Solliciteer nu

Afstudeeropdracht Testautomatisering - Regio Noord#DaaromBijOrdina

Samen duurzaam innoveren. Dat is hoe Ordina het doet. Dat betekent dat Ordina investeert in jong talent en afstudeerstages wil aanbieden waar je echt iets aan hebt in je carrière. Het betekent ook dat je als afstudeerder de ruimte krijgt om mee te denken over innovaties die ook echt een oplossing zijn. Wij geloven dat ICT weer voor mensen moet worden. Door de humanisering van ICT versmelten menselijke behoeften en technologie. Dit vind je terug in onze afstudeerstages

#DeAfstudeeropdracht

De unit Maatwerk Beheer beheert voor een van onze klanten een Oracle Forms informatiesysteem waarmee medewerkers basistaken kunnen uitvoeren. Door dit informatiesysteem worden momenteel een drietal hoofdprocessen van deze klant ondersteund. Sinds de initiële oplevering zijn er in het systeem vele wijzigingen aangebracht en tevens zijn er diverse uitbreidingen gerealiseerd.

Wijzigingen in het informatiesysteem worden voordat deze op de productie-omgeving worden geplaatst uiteraard uitvoerig getest. Dit testen vindt op dit moment nog voornamelijk handmatig plaats. De opdracht die wij voor jou hebben is om te onderzoeken of (delen van) het testen geautomatiseerd uitgevoerd kan worden. Van jou willen we graag weten hoe we het test automatiseren het beste kunnen realiseren. Als product lever je een POC op waarmee je aantoont welke tool het beste kan worden gebruikt en hoe deze ingericht dient te worden.

#WieBenJij

Jij bent een afstudeerstudent HBO/WO in een opleiding met een stevig informatica component. Bijvoorbeeld Software Engineering, Computer Science of Business IT & Management -Affiniteit met of kennis van testen is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk Verder ben je: •Communicatief vaardig •Creatief •Een doorzetter

#DitVerdienJe

Afstuderen binnen de Ordina Afstudeercampus betekent werken aan uitdagende, innovatieve opdrachten. Doordat je met studenten die in dezelfde fase van hun studie zitten afstudeert leer je bovendien van en met elkaar. We zorgen ervoor dat je direct onderdeel uitmaakt van Ordina en bieden je een uitstekende begeleiding. Je wordt gekoppeld aan een inhoudelijk expert met jarenlange ervaring en we ondersteunen je in het afstudeerproces. Natuurlijk hoort hier een goede stagevergoeding bij, net als een eigen werkplek en laptop. #MeerWeten Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Marius Mulder, te bereiken op 06-10262070. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.