Afstudeeropdracht GEO-ICT Remote Sensing – Landbouw - Regio Noord Solliciteer nu

Afstudeeropdracht GEO-ICT Remote Sensing – Landbouw - Regio Noord#DaaromBijOrdina

Samen duurzaam innoveren. Dat is hoe Ordina het doet. Dat betekent dat Ordina investeert in jong talent en afstudeerstages wil aanbieden waar je echt iets aan hebt in je carrière. Het betekent ook dat je als afstudeerder de ruimte krijgt om mee te denken over innovaties die ook echt een oplossing zijn. Wij geloven dat ICT weer voor mensen moet worden. Door de humanisering van ICT versmelten menselijke behoeften en technologie. Dit vind je terug in onze afstudeerstages.

#DeAfstudeeropdracht
Precisielandbouw, de digitale revolutie in de agrarische sector? De technologie op het gebied van precisielandbouw ontwikkelt zich in rap tempo. De winst die ermee te behalen valt, zowel op het gebied van duurzaamheid als in de portemonnee, is aanzienlijk. Door precisielandbouw krijgen gewassen namelijk heel nauwkeurig de behandeling die ze nodig hebben.

De afstudeeropdracht draait om Remote Sensing. Door sensortechnologie toe te passen is het mogelijk vanuit verschillende bronnen data in te winnen. Op basis van de data kan een model worden ontwikkeld waarmee voorspellingen worden gedaan. De sensoren registreren bijvoorbeeld hoe vaak een gewas bewaterd is en wat de grondsamenstelling is. Zo kan vervolgens worden bepaald wanneer de grond uitgeput is en kan hierop worden geacteerd. Daarnaast is het zeer interessant om te kunnen voorspellen welk deel van de gewassen het beste gaan groeien.

Op basis van de beschikbare data ga jij een model ontwikkelen waarmee deze voorspellingen kunnen worden gedaan. Hiermee draag jij direct bij aan de verdere verduurzaming van de landbouw!

Marius Mulder Coördinator Afstudeercampus 0610 262 070

#WieBenJij

Jij bent een afstudeerstudent HBO/WO in een opleiding met een stevige informatica component. Daarnaast heb je: 

  • Affiniteit met het GEO-ICT vakgebied
  • Aantoonbare interesse in programmeren met Java en/of Microsoft
Verder ben je:
  • Communicatief vaardig
  • Creatief
  • Een doorzetter

#DitVerdienJe

Afstuderen binnen de Ordina Afstudeercampus betekent werken aan uitdagende, innovatieve opdrachten. Doordat je met studenten die in dezelfde fase van hun studie zitten afstudeert leer je bovendien van en met elkaar. We zorgen ervoor dat je direct onderdeel uitmaakt van Ordina en bieden je een uitstekende begeleiding. Je wordt gekoppeld aan een inhoudelijk expert met jarenlange ervaring en we ondersteunen je in het afstudeerproces. Natuurlijk hoort hier een goede stagevergoeding bij, net als een eigen werkplek en laptop. 

#MeerWeten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Marius Mulder, te bereiken op 06-10262070. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.