Afstudeeropdracht GEO-ICT Autonoom Asset Management - Regio Noord Solliciteer nu

Afstudeeropdracht GEO-ICT Autonoom Asset Management - Regio Noord#DaaromBijOrdina

Samen duurzaam innoveren. Dat is hoe Ordina het doet. Dat betekent dat Ordina investeert in jong talent en afstudeerstages wil aanbieden waar je echt iets aan hebt in je carrière. Het betekent ook dat je als afstudeerder de ruimte krijgt om mee te denken over innovaties die ook echt een oplossing zijn. Wij geloven dat ICT weer voor mensen moet worden. Door de humanisering van ICT versmelten menselijke behoeften en technologie. Dit vind je terug in onze afstudeerstages.

#DeAfstudeeropdracht
Tegenwoordig is de vraag naar data tegenover het aanbod van data een kat-en-muisspel. Hoe meer data er beschikbaar wordt gesteld, hoe meer er gevraagd wordt. Nog belangrijker: hoe beter de kwaliteit dient te zijn. Bovendien gaat de voorkeur uit naar het real-time kunnen gebruiken van deze data, of er dient op zijn minst sprake te zijn van dagelijkse updates. Asset Management en Smart Cities zijn thema’s waar data een sleutelrol spelen. Door adequate data is het mogelijk processen te verbeteren en kosten te verlagen.

Voor de afstudeeropdracht ga je onderzoeken op welke wijze Asset Management kan worden vereenvoudigd indien men gebruik maakt van innovatieve technieken als bijvoorbeeld augmented reality, mixed reality of remote sensing. Ordina GEO-ICT richt zich op oplossingen voor relevante vraagstukken. Kunnen bijvoorbeeld autonome voertuigen (drones of hexapod robots) met camera’s (zoals Google Tango) een rol spelen om de wereld op een eenvoudigere, snellere en goedkopere manier in kaart te brengen? Door dergelijke technieken te gebruiken kan het ook mogelijk zijn vaker metingen en controles uit te voeren. Dit zal leiden tot minder verstoringen en verlaagt daarmee de kosten. En stel je nou eens voor dat dit ook nog eens real-time kan worden gerealiseerd! 

Marius Mulder Coördinator Afstudeercampus 0610 262 070

#WieBenJij

 

Jij bent een afstudeerstudent HBO/WO in een opleiding met een stevige informatica component. Daarnaast heb je: 

  • Affiniteit met het GEO-ICT vakgebied
  • Aantoonbare interesse in programmeren met Java en/of Microsoft
Verder ben je:
  • Communicatief vaardig
  • Creatief
  • Een doorzetter

#DitVerdienJe

Afstuderen binnen de Ordina Afstudeercampus betekent werken aan uitdagende, innovatieve opdrachten. Doordat je met studenten die in dezelfde fase van hun studie zitten afstudeert leer je bovendien van en met elkaar. We zorgen ervoor dat je direct onderdeel uitmaakt van Ordina en bieden je een uitstekende begeleiding. Je wordt gekoppeld aan een inhoudelijk expert met jarenlange ervaring en we ondersteunen je in het afstudeerproces. Natuurlijk hoort hier een goede stagevergoeding bij, net als een eigen werkplek en laptop. 

#MeerWeten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Marius Mulder, te bereiken op 06-10262070. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.