Afstudeeropdracht De Gereedschapskist – Regio Noord Solliciteer nu

Afstudeeropdracht De Gereedschapskist – Regio Noord#DaaromBijOrdina

Samen duurzaam innoveren. Dat is hoe Ordina het doet. Dat betekent dat Ordina investeert in jong talent en afstudeerstages wil aanbieden waar je echt iets aan hebt in je carrière. Het betekent ook dat je als afstudeerder de ruimte krijgt om mee te denken over innovaties die ook echt een oplossing zijn. Wij geloven dat ICT weer voor mensen moet worden. Door de humanisering van ICT versmelten menselijke behoeften en technologie. Dit vind je terug in onze afstudeerstages.

#DeAfstudeeropdracht
De wereld van IT-professionals is voortdurend in beweging. Bepaalde ervaring en vaardigheden die nu worden gevraagd door de markt zijn misschien over een jaar veel minder interessant. Hoe zorg je dat je als professional de aansluiting met de door de markt gevraagde vaardigheden blijft houden?

Voor deze afstudeeropdracht ga jij een ‘gereedschapskist’ ontwikkelen. Deze gereedschapskist bevat het gereedschap dat professionals moeten bezitten om zich goed voor te kunnen blijven bereiden op hun werkzaamheden. De gereedschapskist moet duidelijk maken wat een professional nodig heeft om voorbereid te zijn op toekomstige klussen. 

In de opdracht zit dus een onderzoekscomponent, zo zullen de verwachtingen in kaart gebracht moeten worden. Je zal ook moeten onderzoeken wat de vragen zijn waarop het onderzoek antwoord moet geven. Welke informatie dient er bijvoorbeeld verzameld te worden en wie heeft er belang bij deze informatie?

Vervolgens maak je de verkregen data inzichtelijk, maar hoe? En is het wellicht handig om de verschijningsvorm van de data aan te kunnen passen aan de wensen van de gebruiker? De professional zou op deze wijze misschien kunnen toetsen in hoeverre zijn eigen situatie overeenkomt met hetgeen er gevraagd wordt. 

Bovenstaande dient te resulteren in een tool die eenvoudig te raadplegen is. Hierbij zal je onder andere rekening houden met de eis dat de getoonde informatie up-to-date moet zijn.

Marius Mulder Coördinator Afstudeercampus 0610 262 070

#WieBenJij

Jij  bent een afstudeerstudent HBO/WO in een opleiding met een stevige informatica component. 
Verder ben je:

  • Communicatief vaardig
  • Creatief
  • Een doorzetter

#DitVerdienJe

Afstuderen binnen de Ordina Afstudeercampus betekent werken aan uitdagende, innovatieve opdrachten. Doordat je met studenten die in dezelfde fase van hun studie zitten afstudeert leer je bovendien van en met elkaar. We zorgen ervoor dat je direct onderdeel uitmaakt van Ordina en bieden je een uitstekende begeleiding. Je wordt gekoppeld aan een inhoudelijk expert met jarenlange ervaring en we ondersteunen je in het afstudeerproces. Natuurlijk hoort hier een goede stagevergoeding bij, net als een eigen werkplek en laptop. 

#MeerWeten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Marius Mulder, te bereiken op 06-10262070. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.