Afstudeeropdracht Business Proces Management - Regio Noord Solliciteer nu

Afstudeeropdracht Business Proces Management - Regio Noord#DaaromBijOrdina

Samen duurzaam innoveren. Dat is hoe Ordina het doet. Dat betekent dat Ordina investeert in jong talent en afstudeerstages wil aanbieden waar je echt iets aan hebt in je carrière. Het betekent ook dat je als afstudeerder de ruimte krijgt om mee te denken over innovaties die ook echt een oplossing zijn. Wij geloven dat ICT weer voor mensen moet worden. Door de humanisering van ICT versmelten menselijke behoeften en technologie. Dit vind je terug in onze afstudeerstages.

#DeAfstudeeropdracht
Ordina Groningen is begin 2017 gestart met een nieuwe Business Unit ‘Rules Matter!’ Deze unit biedt diensten aan op het gebied van Business Process Management (BPM), Casemanagement en Rulemanagement. Twee producten die worden aangeboden zijn Pega en Blueriq. Pega is een product voor het topsegment van de markt. Blueriq is geschikt voor het middensegment.

Het komt regelmatig voor dat een MKB-bedrijf aanklopt bij Ordina met de vraag of zij ook gebruik kunnen maken van deze BPM-diensten. Het probleem is dat het voor de klant en Ordina al snel duidelijk wordt dat dit qua kosten niet haalbaar is. Zelf wil Ordina ook graag deze (potentiële) klanten BPM-diensten kunnen aanbieden, maar dat is in deze situatie niet mogelijk. Daarom is de business unit op zoek naar een derde betaalbare of open-source oplossing. Zo kan Ordina ook het MKB-segment bereiken met oplossingen voor BPM, Casemanagement en Rulemanagement.

Marius Mulder Coördinator Afstudeercampus 0610 262 070

#WieBenJij

Jij bent een afstudeerstudent HBO/WO in een opleiding met een stevige informatica component. Daarnaast heb je:

  • affiniteit met het ICT vakgebied
  • aantoonbare interesse in programmeren met Java en/of Microsoft

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je the best of both worlds. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je bent een spil in het datagedreven tijdperk. En daar hoort een goede beloning bij. Net als een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan houdt niets je meer tegen om processen slimmer te maken waar we allemaal iets aan hebben.

#meerweten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Marius Mulder, te bereiken op 06-10262070. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.


Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.