Afstudeeropdracht Blockchain voor maatschappelijke uitdagingen Solliciteer nu

Afstudeeropdracht Blockchain voor maatschappelijke uitdagingen#DaaromBijOrdina

Samen duurzaam innoveren. Dat is hoe Ordina het doet. Dat betekent dat Ordina investeert in jong talent en afstudeerstages wil aanbieden waar je echt iets aan hebt in je carrière. Het betekent ook dat je als afstudeerder de ruimte krijgt om mee te denken over innovaties die ook echt een oplossing zijn. Wij geloven dat ICT weer voor mensen moet worden. Door de humanisering van ICT versmelten menselijke behoeften en technologie. Dit vind je terug in onze afstudeerstages.

#DeAfstudeeropdracht

Bij Ordina zijn wij benieuwd naar jouw ideeën over de mogelijkheden om de blockchain technologie te gebruiken voor het oplossen van maatschappelijk relevante uitdagingen. Zelf hebben we natuurlijk ook de nodige ideeën: Welke mogelijkheden biedt de blockchain technologie bijvoorbeeld met betrekking tot verkiezingen? Of is blockchain de ideale uitkomst voor Verenigingen van Eigenaren, VVE verpakt in een smart contract. Het product dat jij gaat programmeren moet een bijdrage gaan leveren voor een van deze uitdagingen. De te kiezen ontwikkeltaal is aan jou!

In deze afstudeeropdracht ga je de mogelijkheden die de blockchain technologie biedt voor een door jou gekozen maatschappelijke uitdaging onderzoeken en ontwikkel je vervolgens een proof of concept / minimum viable product. Je zal dus intensief met Blockchain aan de slag gaan.

Marius Mulder Coördinator Afstudeercampus 0610 262 070

#WieBenJij

#WieBenJij

Jij bent een afstudeerstudent HBO / WO in een richting met een stevige informatica component zoals bijvoorbeeld Software Engineering, Business IT & Management of Computing Science.

Verder ben je:

- Communicatief vaardig

- Creatief

- Een doorzetter

#DitVerdienJe

Afstuderen binnen de Ordina Afstudeercampus betekent werken aan uitdagende, innovatieve opdrachten. Doordat je met studenten die in dezelfde fase van hun studie zitten afstudeert leer je bovendien van en met elkaar. We zorgen ervoor dat je direct onderdeel uitmaakt van Ordina en bieden je een uitstekende begeleiding. Je wordt gekoppeld aan een inhoudelijk expert met jarenlange ervaring en we ondersteunen je in het afstudeerproces. Natuurlijk hoort hier een goede stagevergoeding bij, net als een eigen werkplek en laptop. 

#MeerWeten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Marius Mulder, te bereiken op 06-10262070. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.