Afstudeeropdracht Architectuur - Regio Noord Solliciteer nu

Afstudeeropdracht Architectuur - Regio Noord#DaaromBijOrdina

Samen duurzaam innoveren. Dat is hoe Ordina het doet. Dat betekent dat Ordina investeert in jong talent en afstudeerstages wil aanbieden waar je echt iets aan hebt in je carrière. Het betekent ook dat je als afstudeerder de ruimte krijgt om mee te denken over innovaties die ook echt een oplossing zijn. Wij geloven dat ICT weer voor mensen moet worden. Door de humanisering van ICT versmelten menselijke behoeften en technologie. Dit vind je terug in onze afstudeerstages

#DeAfstudeeropdracht
In productie-omgevingen, zoals in fabrieken, is het van cruciaal belang dat de systemen die men gebruikt 24x7 beschikbaar zijn. Zonder werkend systeem kan de productie namelijk niet draaien en dit dient dus ten alle tijden voorkomen te worden. Een van de systemen die worden gebruikt is een barcode applicatie systeem (BAS) dat productstickers afdrukt op basis van gegevens die door diverse systemen (bijvoorbeeld SAP) en door de input van users worden aangeleverd.

De BAS applicatie wordt in deze omgeving gebruikt voor het printen van labels en interfacing. Men is echter van plan om deze applicatie op termijn te vervangen. De opdracht is om te onderzoeken wat een geschikte architectuur is om de huidige functionaliteit te vervangen. Graag zien wij dit uitgewerkt in een adviesrapport of een proof-of-concept.

Marius Mulder Coördinator Afstudeercampus 0610 262 070

#WieBenJij

Jij  bent een afstudeerstudent HBO/WO in een opleiding met een stevig informatica component. Bijvoorbeeld Software Engineering, Computer Science of Business IT & Management. Verder ben je:

  • Communicatief vaardig
  • Creatief
  • Een doorzetter

#DitVerdienJe

Afstuderen binnen de Ordina Afstudeercampus betekent werken aan uitdagende, innovatieve opdrachten. Doordat je met studenten die in dezelfde fase van hun studie zitten afstudeert leer je bovendien van en met elkaar. We zorgen ervoor dat je direct onderdeel uitmaakt van Ordina en bieden je een uitstekende begeleiding. Je wordt gekoppeld aan een inhoudelijk expert met jarenlange ervaring en we ondersteunen je in het afstudeerproces. Natuurlijk hoort hier een goede stagevergoeding bij, net als een eigen werkplek en laptop. 

#MeerWeten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Marius Mulder, te bereiken op 06-10262070. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.