Afstudeeropdracht – Geef iemand de IT die hij nodig heeft! – Ordina Noord Solliciteer nu

Afstudeeropdracht – Geef iemand de IT die hij nodig heeft! – Ordina Noord#DaaromBijOrdina

Samen duurzaam innoveren. Dat is hoe Ordina het doet. Dat betekent dat Ordina investeert in jong talent en afstudeerstages wil aanbieden waar je echt iets aan hebt in je carrière. Het betekent ook dat je als afstudeerder de ruimte krijgt om mee te denken over innovaties die ook echt een oplossing zijn. Wij geloven dat ICT weer voor mensen moet worden. Door de humanisering van ICT versmelten menselijke behoeften en technologie. Dit vind je terug in onze afstudeerstages.

#DeAfstudeeropdracht

Het aantal IT middelen voor medewerkers neemt steeds verder toe. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verschillende devices of softwareprogramma’s die een medewerker kan of moet gebruiken. Naast een toename van het aantal middelen worden deze ook steeds toegespitster op specifieke taken. De tijd dat iedere medewerker binnen een bedrijf dezelfde IT middelen nodig had ligt allang achter ons. Tegenwoordig heeft ieder bedrijf als het ware een toolkit waarin de IT middelen zijn opgenomen, maar hoe zorg je ervoor dat de medewerkers op ieder gewenst moment toegang hebben tot de juiste set aan middelen? 

Voor deze afstudeeropdracht ga jij voor een van onze klanten voor bovenstaande uitdaging een model opzetten en zorg je dat dit model geïmplementeerd wordt. De verwachting is dat efficiënt omgaan met de beschikbare IT middelen zorgt voor kostenbesparing en voor tevredener medewerkers.  Het model moet inzicht verschaffen in wie op basis van welke criteria toegang krijgt tot welke middelen. Hiervoor zal je onder andere samen moeten werken met de verschillende stakeholders binnen het bedrijf. Het doel dat de klant voor ogen heeft is het zo efficiënt mogelijk bieden van standaard ‘gereedschap’ tegen de prijs die daarbij past. Hoe realiseer je dit? 

Naast een vooronderzoek is het aan jou de taak om ervoor te zorgen dat het model geïmplementeerd wordt. Je zal dus onder meer moeten aantonen wat de impact gaat zijn van implementatie van jouw model.

#WieBenJij

Jij bent een afstudeerstudent HBO/WO in bijvoorbeeld de richting Bedrijfskunde (Business & ICT), Economie, Business IT & Management, HBO ICT of Bedrijfskundige informatica. 

Verder ben je:

  • Proactief en leergierig
  • Communicatief vaardig
  • Analytisch sterk en heb je lef
  • Een doorzetter: Je zal mensen moeten kunnen overtuigen van de resultaten van het onderzoek
  • Enthousiast en energiek

#DitVerdienJe

Afstuderen binnen de Ordina Afstudeercampus betekent werken aan uitdagende, innovatieve opdrachten. Doordat je met studenten die in dezelfde fase van hun studie zitten afstudeert leer je bovendien van en met elkaar. We zorgen ervoor dat je direct onderdeel uitmaakt van Ordina en bieden je een uitstekende begeleiding. Je wordt gekoppeld aan een inhoudelijk expert met jarenlange ervaring en we ondersteunen je in het afstudeerproces. Natuurlijk hoort hier een goede stagevergoeding bij, net als een eigen werkplek en laptop. 

#MeerWeten

Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Marius Mulder, te bereiken op 06-10262070. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.