Afstudeeropdracht – Agile Scrum of KANBAN binnen de Beheeromgeving Solliciteer nu

Afstudeeropdracht – Agile Scrum of KANBAN binnen de Beheeromgeving#DaaromBijOrdina

Samen duurzaam innoveren. Dat is hoe Ordina het doet. Dat betekent dat Ordina investeert in jong talent en afstudeerstages wil aanbieden waar je echt iets aan hebt in je carrière. Het betekent ook dat je als afstudeerder de ruimte krijgt om mee te denken over innovaties die ook echt een oplossing zijn. Wij geloven dat ICT weer voor mensen moet worden. Door de humanisering van ICT versmelten menselijke behoeften en technologie. Dit vind je terug in onze afstudeerstages. 

#DeAfstudeeropdracht

Iedere werkwijze binnen de IT, of het nu bijvoorbeeld Agile Scrum, KANBAN of ITIL is, stelt dat het werken volgens deze methode sneller, efficiënter en kostenbesparender zal zijn. In  de IT wereld wordt inmiddels al jaren gewerkt volgens de Agile Scrum of KANBAN methode bij het ontwikkelen van software. Beheerprocessen worden tot op heden voornamelijk georganiseerd vanuit een ITIL achtergrond. Maar is dit wel de optimale werkwijze?

 
Globaal komt de afstudeeropdracht neer op het volgende. Binnen de eBS unit ga jij onderzoeken of en hoe de Agile Scrum dan wel KANBAN methode kan worden toegepast om de (beheer) processen te optimaliseren. De eBS unit houdt zich onder meer bezig met projecten, wijzigingen en beheer. Afgevraagd kan worden wat de meest geschikte werkwijze is binnen deze unit. Of is de te kiezen methode afhankelijk van het werkgebied? En welke impact heeft de werkwijze op bijvoorbeeld de klanttevredenheid en de medewerker tevredenheid? 
 
Naast een vooronderzoek naar de meest geschikte methode is het aan jou de taak om ervoor te zorgen dat de optimale werkwijze binnen de unit geïmplementeerd wordt. 
 

Marius Mulder Coördinator Afstudeercampus 0610 262 070

#WieBenJij

Jij bent een afstudeerstudent HBO/WO in bijvoorbeeld de richting Business IT & Management, HBO ICT of Bedrijfskundige informatica.

 
Verder ben je:

  • Communicatief vaardig
  • Een doorzetter: Je zal mensen moeten kunnen overtuigen van de resultaten van het onderzoek
  • Enthousiast en energiek

#DitVerdienJe

Afstuderen binnen de Ordina Afstudeercampus betekent werken aan uitdagende, innovatieve opdrachten. Doordat je met studenten die in dezelfde fase van hun studie zitten afstudeert leer je bovendien van en met elkaar. We zorgen ervoor dat je direct onderdeel uitmaakt van Ordina en bieden je een uitstekende begeleiding. Je wordt gekoppeld aan een inhoudelijk expert met jarenlange ervaring en we ondersteunen je in het afstudeerproces. Natuurlijk hoort hier een goede stagevergoeding bij, net als een eigen werkplek en laptop.

#MeerWeten

Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Marius Mulder, te bereiken op 06-10262070. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.