Senior Scala Software Architect Solliciteer nu

Senior Scala Software Architect#DaaromBijOrdina

Voor de afdeling Codestar zoeken wij naar een zeer ervaren software architect op het gebied van realiseren van maatwerk microservice systemen in het Scala ecosysteem. Het gaat om een positie binnen het Codestar team met een gegarandeerde opdracht.  

Voor deze opdrachtgever ga je aan de slag bij de nieuwe afdeling Digital Business Solutions, die zich richt op het realiseren van digitale oplossingen en data services voor bedrijven in een grote logistieke omgeving en hun klanten. De focus hiervan is het optimaliseren van de logistieke keten en netwerken. In een eigen innovatie lab worden ideeën ontwikkeld en getoetst. Succesvolle concepten worden vervolgens doorontwikkeld tot professionele producten omgebouwd en aangeboden aan klanten. Lokaal en wereldwijd. 

Als software architect krijg je energie van code en bij ons de kans om met de handen in de modder te blijven programmeren. Dat doen we met systemen in de publieke cloud met de nieuwste technieken. Hans-on ervaring van het ontwikkelen van veilige en betrouwbare applicaties in de cloud (vooral met AWS) is daarom een must have voor ons. Je weet hoe je met Amazon AWS instrumenten security en privacy bij design kan toepassen - bijvoorbeeld bij het opzetten van de veilige moderne infrastructuur, het anonymiseren van data en het gebruiken van  de juiste tools voor logging en auditing. 

Vele belangrijke producten van ons draaien in het Scala ecosysteem in de cloud. Hans-on ervaring met bedrijfsapplicaties in dit ecosysteem is daarom een must have. Denk aan Scala, Akka, Play, Spray, Postgress, Kafka, Docker en/of Kubernetes, AWS of Heroku, React en Typescript. 

Angela Aitken-Slagter Recruitment Business Partner +31 (0)6 22 97 32 39

#WieBenJij

Als Senior Scala Software Architect zien wij het als essentiële taak, dat jij richting kan geven op vakinhoudelijk gebied aan je team of teams. Dat doe je op een agile manier. Niet door taken uit te delen, maar door een visie te ontwikkelen met je teamgenoten op basis waarvan je met hun heldere kaders definieert. Om vervolgens je teamgenoten te empoweren binnen deze kaders optimale resultaten te halen. 

Agile werken betekent vooral één ding: Werkende Software opleveren met waarde voor onze klanten. Als engineer moet je daarom ook - of juist - vanaf het begin mee denken met jouw product owner en vooral met de klant zodat er elke iteratie de juiste waarde wordt opgeleverd en gevalideerd. Je moet in staat kunnen zijn om business en klanten te overtuigen van jouw ideeën, complexe onderwerpen begrijpelijk kunnen toelichten, goed kunnen luisteren en soms ook pro actief weerstand overwinnen. Kortom: Je moet in staat zijn om een relatie met de klant en business op te bouwen.

#DitVerdienJe

Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:

  • 'het beste van twee werelden’: de mogelijkheden en verscheidenheid van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van werken in kleinere units
  • de mogelijkheid om vanuit jouw rol een bijdrage te leveren aan ‘Samen Duurzaam Innoveren’
  • een informele en open cultuur
  • uitgebreide trainingsmogelijkheden aan de Ordina Academy
  • een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties
  • collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering
  • flexibel arbeidsvoorwaardenpakket
  • faciliteiten om prettig te kunnen werken, waaronder een laptop
Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com


#meerweten

Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met  Angela Aitken-Slagter via angela.aitken-slagter@ordina.nl. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.