Scala Developer Solliciteer nu

Scala Developer#DaaromBijOrdina

Wij creëren de nieuwe wereld van fast en streaming data. Met schaalbare en reactive apps. Die inspelen op complexe uitdagingen. Door te programmeren. Met ons hart en hoofd. Zo maken wij het verschil. Voor klanten die de volgende stap willen zetten. Vanuit een bedrijfscultuur waarin continuous learning, samenwerken en programmeren centraal staan. Met R&D-dagen, Campus fridays en teamweekenden met internationale topcoaches. Wij zijn het #1-bedrijf voor Full Stack Scala en Fast Data-oplossingen in Nederland.

Angela Aitken-Slagter Recruitment Business Partner +31 (0)6 22 97 32 39

#WieBenJij

Wij zoeken teamspelers. Gepassioneerd en leergierig. Die programmeren. Ook in hun vrije tijd. Omdat ze nieuwsgierig zijn. Vaklui die het verschil kunnen maken. Door baanbrekende ideeën leven in te blazen. Die gaan voor resultaat, maar nooit ten koste van kwaliteit. En klanten daarvan kunnen overtuigen. Maar ook fouten durven te maken. Omdat innoveren vallen en opstaan is. Functional. Reactive. Full Stack.

  • HBO-/WO-denkniveau
  • Een trackrecord in Scala Development

#DitVerdienJe

We doen er alles aan om jouw groei optimaal te ondersteunen. Zodat je master kunt worden in jouw vakgebied.

 
  • Nieuwste Macbook of Microsoft Surface; bepaal zelf hoe je werkt.
  • R&D dagen in Nieuwegein; focus op thema’s waarin jij expert wil worden.
  • Campus fridays; werk op kantoor met collega’s die je helpen als je vastloopt én je inspireren met hun projecten en code.
  • 1 buitenlandse topconferentie; voor de inspiratie om voorop te lopen.
  • 2 Codecamps per jaar met toptrainers; in de woonkamer van een vakantiewoning, omdat we dan zelf bepalen wanneer de cursusdag is afgelopen en de strand-BBQ daarna meteen kan beginnen.
  • Vast contract: ons commitment voor jouw groei naar master.
#MeerWeten?
Meer weten over ons Scala-huis? Dat vertellen we graag persoonlijk. Dus als je er voor open staat om ons beter te leren kennen, neem dan deel aan een van onze trainingen of evenementen. Die organiseren we regelmatig en zijn voor iedereen kosteloos toegankelijk. Of maak gewoon een afspraak. Mail gerust onze business unit manager: codestar@ordina.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.