Mobile Developer Solliciteer nu

Mobile Developer#DaaromBijOrdina

Als Mobile Developer werk je cross-platform aan complexe apps met veel functionaliteiten, op basis van de nieuwste technologieën. Ze schitteren van eenvoud, maar zijn uitermate innovatief. Je doet dit voor vooruitstrevende startups en voor organisaties als de Belastingdienst, Rabobank en NS.
Bij Clockwork vind je het beste van twee werelden. Je helpt de grootste bedrijven van Nederland zichtbaar vernieuwen en werkt in kleine, wendbare teams met betrokken mensen. Clockwork is de digital agency van Ordina. Een ambitieuze, creatieve en informele organisatie die niet alleen digitale producten en diensten bedenkt, maar ze ook in beweging laat komen, voor klanten die écht willen versnellen.
Je hebt een scherpe geest en de drang om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarom staat jouw ‘next step’ centraal bij ons. We bieden je de ruimte om veel en snel te leren, samen en individueel via onze eigen Mobile Community, de Ordina Academy en (inter)nationale events zoals Xamarin Evolve. Zodat jij je kan ontwikkelen tot ‘creative technologist’.

Roderick Volz Recruiter IT +31 (0)6 83653561

#WieBenJij

Je bent een developer die voor iOS en/of Android kan ontwikkelen én hebt altijd je blik op de toekomst gericht. Jij snapt vandaag al welke techniek overmorgen het verschil gaat maken. Deze kennis koppel je aan je praktische inzicht. Je verplaatst je makkelijk in de doelgroep en onderzoekt hoe je techniek voor mensen kunt laten werken. Door slim gebruik te maken van diverse mobile development technieken. Je durft verder te kijken dan de gebaande paden. Je ziet meerwaarde in het samenbrengen van technologie, creatie en strategie in multidisciplinaire teams. Als teamspeler ben je een belangrijk onderdeel van onze Agile- of DevOps-teams. Verder:

  • ben je in staat om meer dan één oplossing te bedenken voor een bepaald probleem
  • ben je leergierig en verdiep je je graag in nieuwe technieken en methoden
  • heb je goede communicatieve vaardigheden en gevoel voor humor
  • heb je een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
  • heb je enthousiasme voor en/of ervaring met Agile/Scrum

Het zou mooi zijn als je:
  • bekend bent met cross platform development (bijv. Xamarin Classic, Xamarin Forms, Cordova)
  • bekend bent met de gebruikelijke design patterns
  • kennis hebt van Continuous Delivery

#DitVerdienJe

Jij bent een innovatieve geest die organisaties verder brengt. Daarom bieden we je een contract voor onbepaalde tijd, goede laptop, telefoon en leaseauto (of vervoersregeling). Je werkt vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen, Nieuwegein of op locatie bij onze klanten. We investeren in jouw ontwikkeling en geven je alle ruimte om te experimenteren met de nieuwste technologieën met jouw collega’s van de Clockwork Mobile Community en daarbuiten. Dan houdt niets je meer tegen om creatieve technologie bij onze klanten te brengen.

#MeerWeten
Solliciteer via de sollicitatiebutton.
Wil je meer weten over de strategie, doelen en ambities van Clockwork? Bezoek www.clockwork.nl
Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Roderick Volz te bereiken op +31 (0)6 83653561 of neem direct contact op met Rachel Michailidis, directeur van Clockwork, op 06 21 10 44 18. Een assessment of code review kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.