Mobiel Acceleratie team Solliciteer nu

Mobiel Acceleratie team#DaaromBijOrdina

Als Mobiel Acceleratie team werk je aan vette projecten. Je doet dit voor vooruitstrevende startups en voor organisaties als de Belastingdienst, Rabobank, ANWB en NS. 
 
Je komt te werken bij Clockwork, het digital agency van Ordina. Hier vind je het beste van twee werelden. Je helpt de grootste bedrijven van Nederland zichtbaar vernieuwen en werkt in kleine, wendbare teams met betrokken mensen. Clockwork is een ambitieuze, creatieve en informeel bureau die niet alleen digitale producten en diensten bedenkt, maar ze ook in beweging laat komen, voor klanten die écht willen versnellen.

#WieBenJij

Wij zoeken jou EN je vrienden. Niet voor een testje of avondje gamen, maar voor vette projecten. Van die klussen waar je je tanden in wilt zetten maar die je nooit in je eentje kunt klaren. Daar heb je meerdere spierballen voor nodig. Die kun je natuurlijk zoeken in alle windstreken en vervolgens bij elkaar zetten, maar waarom zouden we niet meteen voor een compleet topteam gaan? 

Zijn jullie al lang en breed op elkaar ingespeeld en vormen jullie een team van helden, sidekicks, nerds en vakidioten die willen knallen? Met liefde voor Android en/of iOS en kennis van oplossingen als Xamarin? Wij mixen dagelijks onze creatieve, technische en strategische skills om mensen te verwonderen. En we kunnen wel een extra dosis code gebruiken, want we willen versnellen. Doe je mee? 
 
Laat alles uit je handen vallen en zoek ons op! Wij zitten aan het IJ, hebben een skatebaan op kantoor, een Labradoodle die je voeten warm houdt, meerdere tosti-apparaten en natuurlijk een voetbaltafel. 
We hebben eindeloze opleidingsmogelijkheden, een beloning waar je blij van wordt, toegang tot toffe events en een lijstje klanten wat dagelijks groeit. Van kleine start-ups met lef tot grote multinationals die we met lef behandelen.
 
Zin om met jouw team in het diepe te springen? Kom op dan! 
 
Clockwork makes you wonder.

#DitVerdienJe

Jij bent een innovatieve geest die organisaties verder brengt. Daarom bieden we je een contract voor onbepaalde tijd, goede laptop, telefoon en leaseauto (of vervoersregeling). Je werkt vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen, Nieuwegein of op locatie bij onze klanten. We investeren in jouw ontwikkeling en geven je alle ruimte om te experimenteren met de nieuwste technologieën met jouw collega’s van de Clockwork Mobile Community en daarbuiten. Dan houdt niets je meer tegen om creatieve technologie bij onze klanten te brengen.
 
#MeerWeten
Wil je meer weten over de strategie, doelen en ambities van Clockwork? Bezoek www.clockwork.nl. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Roderick Volz te bereiken op 06 836 535 61 of neem direct contact op met Rachel Michailidis, directeur van Clockwork, op 06 211 044 18. Een assessment of code review kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.