Medior Java Developer Solliciteer nu

Medior Java Developer



#DaaromBijOrdina

Alle ruimte voor jouw ideeën. Jouw ontwikkeling. Jouw persoonlijkheid. Jouw vakmanschap. Jouw wensen. Dat is werken bij Ordina JTech, de gaafste Java club van Nederland.

Java Developers draaien een innovatief idee binnen no-time om in werkende functionaliteit. Met de nieuwste frameworks, op basis van het continuous delivery gedachtegoed. Hiervoor moet je kennis altijd up-to-date zijn. Daarom bieden we je alle ruimte om veel en vlug te leren, samen en individueel via de Ordina Academy en internationale seminars zoals JavaOne of Devoxx.

Uiteraard gaan we samen ons best doen om jou zo snel mogelijk te introduceren bij één van onze vele klanten. Je wordt daar opgenomen in een team van Ordina Developers en gaat een bijdrage leveren aan de technische realisatie van Java software oplossingen. We doen daarbij niet aan rangen, standen en hokjes, maar gaan samen toffe dingen maken en veel kennis delen. Waar het bij ons vooral om draait: elegante code schrijven, innovatie toepassen en slimme oplossingen maken. En dat doen we met plezier in en passie voor het vak.

En de werksfeer? De Java unit van Ordina, JTech, is een Nederlandse club van zo’n 150 eigenzinnige Javanen die zich niet laten leiden door standaard loopbaanpaden. Als je goed bent, ben je goed. We doen niet aan formele toestanden en stellen mensen boven regels. Ordina wordt namelijk vanuit Nederland bestuurd en we kennen korte lijnen en een menselijke cultuur. We hebben ook geen “up or out” mentaliteit, maar je kunt wel pijlsnel groeien als je die ambitie hebt. Je krijgt bovendien alle ruimte om - als je daar klaar voor bent – zelf trainingen en presentaties te gaan verzorgen en je te gaan profileren in de markt.

Doe je mee?

Tommi Cuturic Recruitment business partner +31 (0)6 28 23 59 92

#WieBenJij

 • je hebt een afgeronde technische HBO of WO opleiding
 • je bent een ervaren Java Developer
 • je hebt kennis en ervaring met een aantal gangbare Java gerelateerde frameworks en tools
 • je wilt bij de beste Java developers van Nederland gaan behoren
 • je vindt het gaaf anderen te inspireren met jouw kennis en kunde
 • je voelt je zelf verantwoordelijk voor je eigen carrière
 • je staat sterk in je schoenen, bent proactief en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden

#DitVerdienJe

 •  JTech: de gaafste Java club van Nederland
 • kennisdeling; je hebt specialisten uit diverse werkvelden om je heen waarmee je op dagelijkse basis kan sparren
 • ontspanning! We organiseren de nodige social events waaronder een weekend Ardennen, zeilen met de hele club, we bezoeken de nodige pretparken, etc.
 • de mogelijkheid om aanwezig te zijn op beurzen zoals JFall, Devoxx (+ JavaOne)
 • onze eigen events zoals Code&Comedy en de Open Innovatiedagen
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • innovatieve projecten samen met je Ordina collega’s

Interesse?
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Tommi Cuturic, te bereiken op 06-28235992. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.