Medior Angular Frontend Developer Solliciteer nu

Medior Angular Frontend Developer#DaaromBijOrdina

Je hebt gelijk, wij zijn vast niet de eerste club die je tegenkomt op je zoektocht naar een nieuw avontuur. Maar weet je, wij zijn anders. En we willen je heel graag ontmoeten! Behoor jij tot dat exclusieve groepje topnotch Frontend developers? Aarzel niet maar kom bij Clockwork want... WE.NEED.YOU.

Wil jij werken aan digitale producten, schitterend van eenvoud, uitermate innovatief, voor startups en voor grote jongens als de Belastingdienst, Rabobank, ANWB en NS, in kleine, wendbare teams, onderdeel van een ambitieus, creatief en informeel bureau dat niet alleen digitale producten en diensten bedenkt, maar ze ook in beweging laat komen, voor klanten die écht willen versnellen.

Ja? Kom op dan!
Laat alles uit je handen vallen en zoek ons op! Wij zitten aan het IJ, hebben een skatebaan op kantoor, een Labradoodle die je voeten warm houdt, meerdere tosti-apparaten en natuurlijk een voetbaltafel.
We hebben eindeloze opleidingsmogelijkheden, een beloning waar je blij van wordt, toegang tot toffe events en een lijstje klanten wat dagelijks groeit. Van kleine start-ups met lef tot grote multinationals die we met lef behandelen.

Roderick Volz Recruiter IT +31 (0)6 83653561

#WieBenJij

Als ervaren developer weet je wat er nodig is om vette shit te maken. Producten die niet alleen bruikbaar zijn maar doen verwonderen. Dat is jouw drijfveer! Wij gaan voor wendbaarheid en snelheid dus werken wij aan headless oplossingen. Kan jij lekker je gang gaan:) Dus...als jij koning bent in HTML, CSS, Javascript, Typescript en gespecialiseerd bent in AngularJS dan komen wij heel graag met je in gesprek.

#DitVerdienJe

“Wij zijn Clockwork, het digital engagement bureau van Ordina. Wij helpen organisaties hernieuwd toegelaten te worden in het leven van mensen. Wij bedenken, ontwerpen en maken digitale producten en diensten, met in het hart een onderscheidende propositie die het leven van mensen makkelijker en aangenamer maakt! Wij zorgen dat alle radartjes kloppen en mensen dit omarmen.”

Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Clockwork? Bezoek www.clockwork.nl 

Clockwork biedt goede arbeidsvoorwaarden en moderne werkplekken in Amsterdam, Nieuwegein, Groningen en Eindhoven. Er is veel ruimte om je ideeën in de gehele organisatie te laten horen. Jouw persoonlijke groei is belangrijk en daarom bieden wij je een uitdagend perspectief. In je persoonlijke loopbaanplan staat de ‘next step’ centraal. Voor jou kan dit betekenen dat je kunt doorgroeien naar één van de vele rollen die Clockwork rijk is.

In deze functie bieden we je verder:
• Mogelijkheden om klanten te helpen met oplossingen die je zelf ook gaat gebruiken
• Volop kansen om je te ontwikkelen
• Een omgeving waarin je samenwerkt in teams met ambitieuze mensen zoals jijzelf
• Een ambitieuze, innovatieve, creatieve en informele organisatie
• Mogelijkheden om te werken met klanten op enterprise-niveau
• Fiscaal vriendelijke voordelen die je zelf kunt invullen
• Uitstekende faciliteiten voor flexibel werken, zoals laptop en mobiele telefoon
• Een flexibele mobiliteitsvergoeding

#MeerWeten?
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Roderick Volz, te bereiken op 06 – 836 535 61. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.