Liferay Developer Solliciteer nu

Liferay Developer#DaaromBijOrdina

Wat je als Liferay Developer doet, hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen. We nemen je daarom liever mee in de werkomgeving en -sfeer die Ordina Beheer & Outsourcing je te bieden heeft. Bovendien geven wij graag alle ruimte aan jouw ideeën; een afgebakende functieomschrijving past hier dus niet bij.

Ordina Beheer & Outsouring heeft een grote kring van tevreden klanten. Die zijn bijna allemaal bezig met hun online strategie. Ordina bouwt daarvoor de prachtigste websites en andere online presences en naar het doorontwikkelen hiervan komt steeds meer vraag. Hierbij is het de kunst om onze klanten te helpen om hun veranderende wereld steeds weer te vangen. En dagelijks te zorgen dat de investering die ze gedaan hebben in hun website of portal blijft renderen.

Wij zoeken de vrouw of man die deze dienstverlening met ons kan uitbouwen. Niet een manager, maar iemand met passie voor Liferay. Die vanuit dat vakmanschap onze klanten kan helpen de goede keuzes te maken. En die een groeiende groep collega’s inhoudelijk onder zijn hoede kan nemen. Je gaat daarbij heel veel ruimte krijgen. Zowel ten aanzien van het opbouwen van de club, als in je eigen ontwikkeling.

We waarderen jouw vakmanschap en begrijpen jouw werkterrein, uitdagingen en drijfveren. Dat betekent ook dat we bereid zijn flink in je te investeren en je te faciliteren in je ontwikkeling. Weinig formele toestanden, geen rangen, standen en hokjes. Mensen boven regels en ruimte voor kennisdeling en toffe dingen. Samen elegante code schrijven en innovatie toepassen. Dat is waar het bij ons om draait. En wil je trainingen volgen, maken én geven? Jouw kennis en die van anderen verdiepen of verbreden? Doe je ding, dat kan gewoon, zonder gedoe en vrijwel onbeperkt. Alle ruimte dus.

Je kunt Ordina wel omschrijven als de kleinste van de grootsten. We worden vanuit Nederland bestuurd en kennen korte lijnen. We hebben geen “up or out” mentaliteit (wat natuurlijk niet wegneemt dat je wel pijlsnel kunt groeien als je de ambitie hebt). Onze unit biedt je de mogelijkheid om onderdeel uit te maken van een club van 250 professionals, die zich elke dag inzetten voor het succes van onze klanten. Maar ook om intern te switchen van rol, expertise of unit als je daar aan toe bent. Als je goed bent, ben je goed…

#WieBenJij

 • afgeronde HBO of WO opleiding
 • meerjarige relevante werkervaring ervaring met Java/JEE
 • tenminste 2 jaar ervaring met Liferay
 • ervaring met: Persistentie (Hibernate, JPA), Enterprise Java (EJB’s, Security, Webservices), Presentatielaag (Spring MVC, JSF, AJAX, Wicket), XML/XSLT, geautomatiseerd testen (JUnit, EasyMock/Mockito, Selenium, FitNesse), Tooling (Maven, Hudson/Jenkins, Sonar, Subversion/GIT)
 • kennis van Agile/Scrum methodieken en practices
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • passie voor vak en techniek

#DitVerdienJe

Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:

 • ‘het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie klanten van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams
 • de ruimte om mee te bouwen aan zichtbare projecten in onze digitale wereld
 • de mogelijkheid om te werken aan duurzame innovaties
 • een informele en open cultuur
 • uitgebreide trainingsmogelijkheden aan de Ordina Academy
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties
 • collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering
 • flexibel arbeidsvoorwaardenpakket
 • alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon en leaseauto / vervoersregeling
Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com


Interesse?

Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Sander Hattinga van ‘t Sant, te bereiken op 06 23 11 49 29. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.
  
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.