Front-end Developer Solliciteer nu

Front-end Developer#DaaromBijOrdina

JavaScript: sleutel naar single page-applicaties die zich dynamisch aanpassen aan moderne gebruikers. Waarom wij hier succesvol in zijn? Vakinhoudelijke experts in functional reactive programming en slimme samenwerking tussen Front-end Developers, topspelers in Scala, klanten en de rest van het agile team. Zonder formele toestanden. Vanuit een continuous learning-cultuur waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Met R&D-dagen, Campus fridays en weekenden met internationale topcoaches. Laten we samen een begrip worden.

Roderick Volz Recruiter IT +31 (0)6 83653561

#WieBenJij

Wij zoeken teamspelers die gepassioneerd en leergierig zijn. Proactieve specialisten die zich willen bewijzen in het ontwerpen en bouwen van JavaScript-apps. Die gaan voor resultaat, maar nooit ten koste van kwaliteit. En over goede people skills beschikken. Omdat een dag uit meer bestaat dan programmeren. Innovatie is team effort. Een kwestie van luisteren, doorvragen en samenwerken. Multidisciplinair.

  • HBO-/WO-denkniveau
  • een trackrecord in JavaScript engineering
  • kennis van functional reactive programming en/of MV* frameworks
  • ervaring met TypeScript of andere JavaScript-variant (pré)

#DitVerdienJe

We doen er alles aan om jouw groei optimaal te ondersteunen. Zodat je master kunt worden in jouw vakgebied.

  • nieuwste Macbook of Microsoft Surface; bepaal zelf hoe je werkt.
  • R&D dagen in Nieuwegein; focus op thema’s waarin jij expert wil worden.
  • campus fridays; werk op kantoor met collega’s die je helpen als je vastloopt én je inspireren met hun projecten en code.
  • 1 buitenlandse topconferentie; voor de inspiratie om voorop te lopen.
  • 2 Codecamps per jaar met toptrainers; in de woonkamer van een vakantiewoning, omdat we dan zelf bepalen wanneer de cursusdag is afgelopen en de strand-BBQ daarna meteen kan beginnen.
  • vast contract: ons commitment voor jouw groei naar master.
#MeerWeten?
Meer weten over Codestar? Dat vertellen we graag persoonlijk. Dus als je er voor open staat om ons beter te leren kennen, neem dan deel aan een van onze trainingen of evenementen. Die organiseren we regelmatig en zijn voor iedereen kosteloos toegankelijk. Of maak gewoon een afspraak. Mail gerust onze business unit manager codestar@ordina.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.