Drupal Back-end Developer Solliciteer nu

Drupal Back-end Developer#DaaromBijOrdina

We zoeken dus naar Drupal ontwikkelaars die klaar zijn voor het échte werk, voor projecten die er écht toe doen. Samen met met andere back-end ontwikkelaars werk je in een Drupal8 en Continuous Integration omgeving. Onderling delen jullie kennis en ervaring, maar je leert ook van de front-end en mobile ontwikkelaars en de designers uit het team. Je werkt aan opdrachten die onderdeel zijn van een totaalconcept dat Clockwork realiseert. Je werkt daar vaak voor een langere periode aan mee. Ben je al een tijdje bezig met front-end frameworks en wil je nóg meer Scrum werken? Laten we dan snel eens afspreken!

Roderick Volz Recruiter IT +31 (0)6 83653561

#WieBenJij

Je bent Drupal Back-end ontwikkelaar, maar je kunt ook PHP/Symfony programmeren. Liefst doe je beiden, met de nodige afwisseling. Je begrijpt dat je anderen nodig hebt om steeds beter te kunnen worden in je vak en je houdt van afwisseling, ook binnen een projectteam dat soms 2 jaar op locatie zit. Je vindt het leuk om te reizen voor je werk.

En verder:

 • Heb je ervaring met Apache, PHP, MySQL, Drupal, Symfony, Vagrant, Linux
 • Gaan Git en Continuous Integration je natuurlijk af
 • Debuggen met een hoofdletter D. Wel met de juiste tools.

 
Waarom pas jij bij ons en wij bij jou? Vertel het in een paar regels en stuur ook je CV mee met eventueel een link naar je Linkedin. En als echte techneuten willen we je werk natuurlijk ook graag zien. Stuur je ons ook links naar je eigen module of recente code (mag ook op Github) waar je trots op bent?

#DitVerdienJe

“Wij zijn Clockwork, het digital engagement bureau van Ordina. Wij helpen organisaties hernieuwd toegelaten te worden in het leven van mensen. Wij bedenken, ontwerpen en maken digitale producten en diensten, met in het hart een onderscheidende propositie die het leven van mensen makkelijker en aangenamer maakt! Wij zorgen dat alle radartjes kloppen en mensen dit omarmen.”

www.clockwork.nl

Clockwork biedt goede arbeidsvoorwaarden en moderne werkplekken in Amsterdam, Nieuwegein, Groningen en Eindhoven. Er is veel ruimte om je ideeën in de gehele organisatie te laten horen. Jouw persoonlijke groei is belangrijk en daarom bieden wij je een uitdagend perspectief. In je persoonlijke loopbaanplan staat de ‘next step’ centraal. Voor jou kan dit betekenen dat je kunt doorgroeien naar één van de vele rollen die Clockwork rijk is.

In deze functie bieden we je verder:

 • Mogelijkheden om klanten te helpen met oplossingen die je zelf ook gaat gebruiken
 • Volop kansen om je te ontwikkelen
 • Een omgeving waarin je samenwerkt in teams met ambitieuze mensen zoals jijzelf
 • Een ambitieuze, innovatieve, creatieve en informele organisatie
 • Mogelijkheden om te werken met klanten op enterprise-niveau
 • Fiscaal vriendelijke voordelen die je zelf kunt invullen
 • Uitstekende faciliteiten voor flexibel werken, zoals laptop en mobiele telefoon
 • Een flexibele mobiliteitsvergoeding

Interesse?

Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Roderick Volz, te bereiken op 06 - 83 65 35 61. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.