Afstudeeropdracht GEO-ICT Autonoom Asset Management - Regio Noord Solliciteer nu

Afstudeeropdracht GEO-ICT Autonoom Asset Management - Regio Noord#DaaromBijOrdina

Samen duurzaam innoveren. Dat is hoe Ordina het doet. Dat betekent dat Ordina investeert in jong talent en afstudeerstages wil aanbieden waar je echt iets aan hebt in je carrière. Het betekent ook dat je als afstudeerder de ruimte krijgt om mee te denken over innovaties die ook echt een oplossing zijn. Wij geloven dat ICT weer voor mensen moet worden. Door de humanisering van ICT versmelten menselijke behoeften en technologie. Dit vind je terug in onze afstudeerstages.

#DeAfstudeeropdrachten
Hieronder vind je twee voorbeeldopdrachten waar we nu afstudeerders voor zoeken. Heb jij andere ideeën, dan zijn die uiteraard van harte welkom.

Opdracht 1: Autonoom Asset Management
Tegenwoordig is de vraag naar data tegenover het aanbod van data een kat-en-muisspel. Hoe meer data beschikbaar wordt gesteld, hoe meer er gevraagd wordt en nog belangrijker: hoe beter de kwaliteit dient te zijn. Bovendien gaat de voorkeur uit naar real-time of op z’n minst dagelijkse updates. Asset Management en Smart Cities zijn thema’s waar data een sleutelrol spelen. Ordina GEO-ICT denkt graag mee om tot oplossingen te komen die relevant zijn. Zoals een antwoord op de vraag: kunnen autonome voertuigen (drones, hexapod robots) met camera’s/lichtveld camera’s (zoals Google Tango) een rol spelen om de wereld op een eenvoudigere, snellere, en goedkopere manier in kaart te brengen?

Opdracht 2: Meldkamer 2.0
Meldkamers en control rooms vind je overal. Het zijn knooppunten van informatie binnen elke organisatie waar een meldkamer is. Of het nu om flight control gaat, de Rotterdamse haven, de politie/112, of een energiebeheerder: naast hun eigen informatie is het in een meldkamer altijd noodzakelijk om in zo min mogelijk tijd en ‘clicks’ zo veel mogelijk informatie te ontsluiten. Ordina doet aan duurzaam ondernemen en innoveren. Smart Cities is een kernthema hier binnen. De afdeling GEO-ICT zoekt naar manieren waarop haar klanten slimmer, sneller en beter tot beslissingen kunnen komen. Met de komst van Natural User Interfaces zoals de Hololens en de Pixelsense touchscreens (zoals op de Microsoft Surface Studio) zijn veel manieren van het omgaan met data potentieel ontsloten. Kan een natural user interface bij off-the-shelf producten en technieken een significante rol spelen, om een effectievere control room te bouwen, die tegelijkertijd wel een leeuwendeel van de use-cases die in bestaande organisaties spelen ondersteund?

Kim Rouwenhorst Corporate Recruiter 06-53367998

#WieBenJij

Jij bent een afstudeerstudent HBO/WO in een opleiding met een stevige informatica component. Daarnaast heb je:

  • affiniteit met het GEO-ICT vakgebied
  • aantoonbare interesse in programmeren met Java en/of Microsoft

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je the best of both worlds. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je bent een spil in het datagedreven tijdperk. En daar hoort een goede beloning bij. Net als een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan houdt niets je meer tegen om processen slimmer te maken waar we allemaal iets aan hebben.

#meerweten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Kim Rouwenhorst, te bereiken op 06-53367998. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.