Afstudeeropdracht Applicatie voor optimalisatie bedrijfsprocessen Solliciteer nu

Afstudeeropdracht Applicatie voor optimalisatie bedrijfsprocessen#DaaromBijOrdina

Samen duurzaam innoveren. Dat is hoe Ordina het doet. Dat betekent dat Ordina investeert in jong talent en afstudeerstages wil aanbieden waar je echt iets aan hebt in je carrière. Het betekent ook dat je als afstudeerder de ruimte krijgt om mee te denken over innovaties die ook echt een oplossing zijn. Wij geloven dat ICT weer voor mensen moet worden. Door de humanisering van ICT versmelten menselijke behoeften en technologie. Dit vind je terug in onze afstudeerstages

#DeAfstudeeropdracht
Wil jij de kans hebben om met jouw oplossing direct toegevoegde waarde te leveren aan een van onze klanten? Door middel van slimme software bedrijfsprocessen optimaliseren waardoor de efficiëntie toeneemt en ‘dubbel’ werk niet meer uitgevoerd hoeft te worden? Voor een echte klant pak jij deze opdracht op waarbij je door Ordina op alle vlakken ondersteund wordt.

De opdracht is het slim met elkaar laten communiceren van de verschillende systemen waarvan de klant gebruik maakt. Het gaat hier om een full-service grafisch bedrijf en de behoefte van de klant zit hem in het laten communiceren van de bestelsystemen met het boekhoudsysteem. Bestelopdrachten kunnen via het ene bestelsysteem gepersonaliseerd worden aangeleverd, daarnaast wordt er gewerkt met het bestelsysteem van een van de grootste klanten van het grafische bedrijf. Vervolgens moeten de bestelopdrachten correct in het boekhoudsysteem worden verwerkt, maar op dit moment gebeurd dit nog niet op de meest efficiënte wijze. De verwachting is dat middels de door jou te ontwikkelen applicatie dit wel mogelijk is.

 

Marius Mulder Coördinator Afstudeercampus 0610 262 070

#WieBenJij

Jij  bent een afstudeerstudent HBO/WO in een opleiding met een stevig informatica component. Bijvoorbeeld Software Engineering, Computer Science of Business IT & Management.
Verder ben je:

  • Communicatief vaardig
  • Creatief
  • Een doorzetter

#DitVerdienJe

Afstuderen binnen de Ordina Afstudeercampus betekent werken aan uitdagende, innovatieve opdrachten. Doordat je met studenten die in dezelfde fase van hun studie zitten afstudeert leer je bovendien van en met elkaar. We zorgen ervoor dat je direct onderdeel uitmaakt van Ordina en bieden je een uitstekende begeleiding. Je wordt gekoppeld aan een inhoudelijk expert met jarenlange ervaring en we ondersteunen je in het afstudeerproces. Natuurlijk hoort hier een goede stagevergoeding bij, net als een eigen werkplek en laptop. 

#MeerWeten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Marius Mulder, te bereiken op 06-10262070. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.