Young Professional Corporate Sourcer Solliciteer nu

Young Professional Corporate Sourcer#DaaromBijOrdina

Je gaat je richten op de werving van een schaarse groep talenten die doorgaans niet uit zichzelf solliciteren. Hier ligt jouw uitdaging en word je enthousiast van. Je bent gedreven om deze talenten een mooie carrière binnen Ordina te bieden.
Samen met de business en recruiter stem je de requirements af en ga je een talentpool vormen. Je maakt een plan om deze groep te enthousiasmeren om bij Ordina te gaan werken. Dit is niet op basis van snel scoren, maar een plan om de groeidoelstelling van het komende jaar te behalen.
Heb je meer nodig dan sourcing? Dan organiseer je een lucratief event om je doelstellingen te behalen.
#HetTeam
We zijn best trots op ons team. Ordina is een groot bedrijf, maar toch weten we de hoge prestaties te koppelen aan een informele werksfeer. Het team bestaat uit 17 collega’s die hard werken, maar het ook gezellig met elkaar maken.

#WieBenJij

We gaan je niet vragen of je een boolean string kan maken, we weten al dat je dit kan. Ook weten we dat je met Chrome werkt en de nodige extensies kent.
Zoals genoemd krijg je bij ons volop de ruimte en vrijheid om je eigen pad te volgen. We verwachten dat je deze ruimte ook pakt. Pro activiteit en innovatie zien we graag terug.
Ordina is ICT. Als je hier een passie voor hebt maak je ons erg enthousiast. Daarnaast verwachten we een afgeronde HBO opleiding en 0,5-2 jaar aan relevante werkervaring.

#DitVerdienJe

Bij Ordina doe je niets alleen. Je wordt ondersteund door mede Talent Sourcers en het Recruitment Team. Ook geven we je graag:

  • toegang tot diverse sourcing en recruitment events, met soms een extra overnachting (als je toch in een leuke stad bent)
  • begeleiding om je verder als corporate sourcer te ontwikkelen
  • direct diverse opleidingen
  • de vrijheid om je eigen werkomgeving te creëren
  • een informele werksfeer
  • een breed scala een opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden
  • een laptop en telefoon
#MeerWeten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Maarten Bakker, te bereiken op 06-55230825. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.