Senior Learning & Development Consultant Solliciteer nu

Senior Learning & Development Consultant#DaaromBijOrdina

Bij Ordina maken mensen het verschil bij onze klanten. De dienstverlening van Ordina wordt bepaald door het niveau van onze mensen, waarbij kennis, inzetbaarheid en expertise de voornaamste kwaliteiten zijn. Daarom besteden we veel aandacht aan ontwikkeling, opleiding en vitaliteit. We dagen onze professionals voortdurend uit aan al deze facetten van hun persoonlijkheid te werken.

De Ordina Academy faciliteert dit proces van voortdurende groei en ontwikkeling. De Academy verzorgt trainingen en cursussen die zijn gericht op het verwerven- en vergroten van IT-skills en persoonlijke competenties. Want we vinden het belangrijk dat onze professionals zich blijven ontwikkelen en zich kunnen aanpassen aan snel veranderende omstandigheden. Dit doen we binnen de Academy met een team waar plezier en hard werken hand in hand gaan.

Ter versterking van het huidige team zijn we op zoek naar een Senior Learning & Development Consultant voor minimaal 32 uur per week.

Het doel van de rol van Learning & Development Consultant is om voor de business units de opleiding en development programma's op te zetten, te professionaliseren en te laten aansluiten op het strategische jaarplan van de units.In de functie van Learning & Development Consultant ben je verantwoordelijk voor het gehele Learning & Development proces binnen een aandachtsgebied van meerdere business units. Je treedt in de breedste zin van het woord op als dé didactische sparring partner voor de betreffende stakeholders zoals de managers en directeuren.

Je identificeert en analyseert (proactief) de leerbehoeften van de organisatie(onderdelen) en vertaalt deze naar de juiste leerstrategie, -structuur en -interventies. Samen met de stakeholders  neem je expliciet verantwoordelijkheid voor het realiseren van een optimale aansluiting van de skills van onze professionals op de marktvraag.

Je hebt kennis van nieuwe leermethodieken en –technologieën, weet deze efficiënt en effectief in te zetten, en bent in staat om het leerresultaat en rendement van opleiden te meten in de praktijk. Tevens ben je sparring partner van managers en de HR Business Partners aangaande competentieontwikkeling.

Op basis van input van de inhoudelijke kennisdragers ontwerp je leertrajecten en leermiddelen voor de medewerkers. Je ontwikkelt verschillende (blended) leermiddelen, zoals e-learningmodules of classroom training. Je fungeert als een project manager in het ontwikkelen van deze middelen.

De Ordina Academy bestaat uit een team van 7 medewerkers, te weten 2 L&D Consultants, 2 planners, 1 programmamanager, en 2 stagiaires. Naast de eerder genoemde activiteiten ben je als senior L&D Consultant door je kennis en ervaring in staat om het team naar een hoger niveau te brengen.  

Cedric Pot Recruitment business partner +31(0)6 22 47 36 82

#WieBenJij

Je hebt gedegen kennis en ervaring met L&D aangelegenheden (opleiding-, training- en ontwikkelingsprogramma’s in ruime zin). Je speelt een cruciale rol in de development van nieuwe ontwikkelprogramma’s, en in het waarborgen van de verdere groei van de toegevoegde waarde van Learning & Development binnen Ordina.

Je bent bij voorkeur thuis in de wereld van ICT Consulting en je bent een stevige gesprekspartner en sparringpartner voor (senior) managers maar ook voor collega's. Je bent een uitstekend adviseur en project/change manager, naast L&D specialist ben je tevens een  (HR) generalist, en begrijp en overzie je het complete spectrum.

Als persoon ben je te kenmerken als pro actief, creatief en organisatiesensitief. Je vindt het leuk om samen met je collega’s verder te bouwen aan de professionalisering van onze Academy. Het helpt je dan ook, wanneer je ondernemend bent. Je weet anderen te inspireren, en bezit goede projectmanagement kwaliteiten. Ook ben je pragmatisch en ga je doelgericht te werk.
 
Tot slot heb je minimaal een HBO denk- en werkniveau en minimaal 4 jaar ervaring als senior L&D Consultant

Competenties:
Hands-on, standvastig zonder star te zijn, autonoom, schakelt gemakkelijk van operatie naar tactisch-strategisch en weer terug, teamspeler, sterk gevoel voor verhoudingen in- en extern, initiatiefrijk, ondernemend, inspirerend, bevlogen.
 
Je rapporteert aan de manager van de Ordina Academy. Je standplaats is Nieuwegein, maar incidenteel is een bezoek aan kantoren in Groningen of Amsterdam gewenst. 

#DitVerdienJe

Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:
  • ‘het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie klanten van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams
  • de ruimte om mee te bouwen aan zichtbare projecten in onze digitale wereld
  • de mogelijkheid om te werken aan duurzame innovaties
  • een informele en open cultuur
  • uitgebreide trainingsmogelijkheden aan de Ordina Academy
  • een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties
  • collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering
  • flexibel arbeidsvoorwaardenpakket
  • alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon en leaseauto / vervoersregeling
#meerweten Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Jeroen Schenk, Manager Learning & Development op 06-27013414. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

 

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.