Recruitment Business Partner - NOORD Solliciteer nu

Recruitment Business Partner - NOORD#DaaromBijOrdina

Als Recruitment Partner bij Ordina in Groningen ben je verantwoordelijk voor de recruitmentvraagstukken binnen jouw domein. Samen met de hiring managers zorg je voor de juiste mensen op het juiste moment. Je rol omvat sourcing (hunten), candidate experience,  stakeholdermanagement, opstellen van een recruitmentplan. Daarnaast denk je mee over de actuele en toekomstige instroombehoefte en de operationele acties die hieruit volgen. Binnen jouw werkzaamheden ligt een grote focus op hunten. Je bewaakt een goede candidate experience, stuurt op snelheid en kwaliteit van het proces en ontwikkelt een effectieve recruitment cultuur, waarin de kandidaat centraal staat.

Je werkt heel nauw samen met de business, voornamelijk op management niveau. Je werkplek is op de vloer bij de business en functioneel wordt je aangestuurd door de EC directeur. Hiërarchisch val je onder de recruitment manager. Je werkt gedisciplineerd en benadert proactief kandidaten in de markt. Je managed de funnel en begeleidt kandidaten tijdens de sollicitatieprocedure. Door jouw persoonlijke aanpak win je kandidaten voor je. Samen met de hiring manager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de instroom. Je werkt samen als partners, op basis van gelijkwaardigheid en respect. 

Binnen het team is er veel ruimte voor goede ideeën en we staan open voor nieuwe initiatieven. Je gaat werken in een open cultuur, waarin hard werken en plezier hand in hand gaan. 

De standplaats van deze functie is Groningen, met een dag in de week in Nieuwegein. We zijn flexibel, thuiswerken is geen probleem.

Gert-Jan van Meer Manager Corporate Recruitment +31 (0)30 663 7188

#WieBenJij

 • Minimaal een afgeronde HBO -opleiding en tenminste drie tot vijf jaar werkervaring als (corporate) recruiter of sourcer. In de huidige arbeidsmarkt zie je het hunten van kandidaten als een vanzelfsprekendheid.
 • Brede kennis van het recruitment domein (sourcing, arbeidsmarktcommunicatie, proces etc.)
 • Kennis van ICT.
 • Een stevige, enthousiaste gesprekspartner die de begeleidt, sturing durft te geven en tegelijkertijd zorgt voor goede klanttevredenheid. Je brengt een gezonde commerciële drive mee.
 • Je bent ondernemend, betrouwbaar, komt met creatieve oplossingen en werkt volgens het ‘afspraak is afspraak’ principe.
 • Je bent een ‘quick learner’ met een ‘can do’ mindset, die de behoefte van de en de veranderende wereld kan vertalen in effectieve recruitment acties.
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.
 

#DitVerdienJe

Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:

 • ‘het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie klanten van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams
 • de ruimte om mee te bouwen aan zichtbare projecten in onze digitale wereld
 • de mogelijkheid om te werken aan duurzame innovaties
 • een informele en open cultuur
 • uitgebreide trainingsmogelijkheden aan de Ordina Academy
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties
 • collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering
 • flexibel arbeidsvoorwaardenpakket
 • alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon en leaseauto / vervoersregeling
Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com.  

#meerweten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Gert-Jan van Meer te bereiken op 06-10493271. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.