IT Business Analist Solliciteer nu

IT Business Analist#DaaromBijOrdina

Als IT-Business Analist bij Ordina ben je een key player in onze vooruitstrevende strategie. Je wordt regisseur voor een groot aantal innovatieprojecten die we als team Informatie Management gaan oppakken vóór en mét de business. Met het doel om de business maximaal te laten presteren. Om dit te realiseren ben je een volwaardig gesprekspartner voor MT en directie en werk je nauw samen met de (Enterprise) Architect. We snappen dat up-to-date kennis hierbij cruciaal is. Daarom bieden we je ruime ontwikkelingskansen. Aan de Ordina Academy en daarbuiten. Op basis van continuous learning. Kortom: dit is je kans om bij te dragen aan het succes van één van de grootste ICT-dienstverleners in Nederland én tegelijkertijd uit te groeien tot thought leader in je vakgebied. Up for it?

Suzan Felix Recruitment Business Partner +31(0)6-15215163

#WieBenJij

Jij bent een ondernemende teamplayer met innovatiedrang. Inefficiënte processen zijn een doorn in je oog. Daarom brainstorm je graag met collega’s uit allerlei bedrijfsonderdelen om hun behoeften in kaart te brengen. En kick je erop om hun dagelijkse werkzaamheden vervolgens te ondersteunen met nieuwe functionaliteit. Pragmatisch. Dát bewijst je trackrecord (minimaal vijf jaar) bij grote mkb-organisaties of corporate bedrijven.

Verder heb je:

  • Afgeronde hbo-/wo-opleiding met ICT-component
  • De ambitie om onze DevOps-cultuur verder te optimaliseren
  • Het verlangen om continu in jezelf te investeren

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je werkt bij één van de grotere organisaties van Nederland, maar wel in kleine teams met betrokken mensen. Je kunt bovendien rekenen op goede arbeidsvoorwaarden; van een mooi salaris, contract voor onbepaalde tijd en flexibele arbeidsvoorwaarden tot collectieve regelingen. Plus: een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Lijkt ons niet meer dan normaal voor iemand die een sleutelrol gaat spelen in onze toekomst. Toch?

Meer weten?
Solliciteer direct via de sollicitatiebutton! Meer weten over de functie of Ordina? Dat vertellen we graag persoonlijk. Dus als je er voor open staat om ons beter te leren kennen, drinken we graag een bak koffie met je. Neem hiervoor contact op met Suzan Felix, Recruitment Business Partner via 06-15215163.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.