HR Business Partner Solliciteer nu

HR Business Partner#DaaromBijOrdina

Binnen Ordina sta je middenin de business als HR Business partner, om dáár je toegevoegde waarde te leveren. Onze medewerkers zijn de sleutel tot het succes van Ordina; dat maakt de HR functie bijzonder cruciaal én uitdagend. Ben jij bereid te investeren, heb je zin om samen met ons verder te bouwen, én deins je er niet voor terug ‘buiten de lijntjes te kleuren en te denken’, lees dan gerust verder….

Als HR Business Partner ondersteun je directeuren en managers bij het realiseren van onze bedrijfsdoelstellingen. Met je uitgebreide HR-ervaring en kennis ben je een stevige gesprekspartner die het MT pro actief adviseert en uitdaagt om het beste uit henzelf en hun medewerkers te halen. Je hebt een hands-on mentaliteit waarmee je zelf concreet bijdraagt om onze medewerkers in hun kracht te zetten. Daarnaast ben je in staat de behoeftes van de business en gevolgen van de veranderende markt te vertalen in effectieve HR processen en acties. Daarbij realiseer je tevens een aantal individuele doelstellingen; denk hierbij aan KPI’s op gebied van verzuim, development en productiviteit.  

Aangezien je één of meer directeuren support als jouw klant, werk je nauw samen met deze businessunits en ben je daar ook meestal te vinden. Hiërarchisch val je onder de HR Directeur, functioneel rapporteer je in de business. Vanzelfsprekend werk je – voor diverse HR projecten en –processen – nauw samen met de HR collega’s van recruiting, learning & development, én de collega’s van Finance en Legal.  

Naast je rol  als HR Businesspartner, ben je ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van enkele HR thema’s  binnen Ordina. Deze thema’s wordt in goed overleg binnen het HR team vastgesteld.

Je werkt zeer zelfstandig terwijl je tegelijk de samenwerking opzoekt waar nodig. Binnen Ordina is er veel ruimte voor goede ideeën en we staan open voor nieuwe initiatieven. Je gaat werken in een open en cultuur, waarin hard werken, flexibiliteit en plezier hand in hand gaan.  De standplaats van deze functie is Nieuwegein.

 
Gert-Jan van Meer Manager Corporate Recruitment +31 (0)30 663 7188

#WieBenJij

  • Brede business mindset; ruime ervaring als allround HR professional, met afgeronde relevante WO-opleiding (bedrijfskunde, economie, psychologie, HR)
  • Brede kennis van HR thema’s als beloningsbeleid, werving & retentie, learning & development, talent- en performance management, engagement, verzuimpreventie, strategische workforce planning, 
  • Bijzondere kennis van HR systemen (Youforce, Succesfactors) is een pré
  • Gedegen kennis & ervaring met change management
  • Kennis van c.q. feeling met onze primaire business: IT, detachering, delivery management
  • Ondernemend, betrouwbaar, komt met creatieve oplossingen en werkt volgens het ‘afspraak is afspraak’ principe.
  • Hoge mate van organisatiesensitiviteit, uitstekende sparring partner met negotiation skills en een kritische helikopter view.
  • Voelt zich als een vis in het water in een innovatieve omgeving die elke dag aan verandering onderhevig is. Je bent energiek en hebt een gezonde dosis aan humor en nieuwe ideeën. 
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar. 

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je bent een bepalend figuur in het vertalen van zakelijke wensen naar digitale oplossingen. En daar hoort een goede beloning bij. Net als een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Hiernaast krijg je tijd en ruimte om te besteden aan innovatie en ontwikkeling. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. 

#meerweten
Solliciteer via de sollicitatiebutton en wij zien jouw CV en motivatiebrief graag tegemoet. Meer weten? Neem dan contact op met Gert Jan van Meer, Manager Corporate Recruitment, te bereiken op 030-663 71 88. Solliciteren kan tot donderdag 7 september. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.