Directeur Corporate Communicatie & Marketing Solliciteer nu

Directeur Corporate Communicatie & Marketing#DaaromBijOrdina

Als directeur corporate communicatie ben je verantwoordelijk voor de in- en externe positionering van Ordina. In die rol maak je beleid, adviseer je en voer je projecten uit op de gebieden corporate communicatie, marketingcommunicatie en interne communicatie. Je bouwt een sterk Ordina merk op basis van onze vijf strategische proposities. Je creëert een onderscheidend en geloofwaardig Employer Brand. Voor al deze aandachtsgebieden werk je nauw samen met de divisies en stafafdelingen in het realiseren van de communicatie doelstellingen van Ordina. Je onderhoudt relaties met journalisten en treedt op als woordvoerder richting de media. Op het gebied van marketing werk je nauw samen met de directeur portfolio & business Solutions. Binnen Ordina heb je in deze functie veel impact en invloed, je bouwt je mee aan het vergroten van ons succes.

De afdeling communicatie bestaat uit een team van 9 communicatieprofessionals, veelal op senior niveau. Projecten worden primair in-house uitgevoerd. Denken en maken gaan hand in hand. Waar nodig werken we met externe leveranciers en bureaus. Als manager van de afdeling ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de afdelingsdoelstellingen, het beheer van het budget en ben je HR verantwoordelijk voor je team. In deze functie ben je een volwaardige gesprekspartner en adviseur voor de Raad van Bestuur en de Executive Committee. Je rapporteert aan Jo Maes, CEO van Ordina N.V. en je neemt zitting in het DT Nederland.

De standplaats voor deze functie is Nieuwegein. 

#WieBenJij

Je bent in staat om op creatieve manier en efficiënt gebruik makend van de beschikbare middelen, tot zichtbare impact te komen en daarbij beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Als inspirerende people manager en meewerkend voorman/ -vrouw zoek je de samenwerking zowel binnen je eigen team als binnen Ordina. Je brengt ondernemerschap mee en creëert kansen om het imago van Ordina als dienstverlener en als werkgever in de markt verder te verstevigen.

• Afgeronde WO studie (communicatie, marketing of vergelijkbaar);
• Leidinggevende ervaring;
• Minimaal 8 tot 10 jaar relevante werkervaring op het gebied van communicatie en/ of marketing, bij voorkeur voor een beursgenoteerde onderneming. Ervaring binnen de ICT- of consultancybranche is een pre;
• Een uitgebreid netwerk onder journalisten en media;
• Aantoonbaar succes in het positioneren van een merk en opbouwen van een sterk Employer Brand;
• Je beschikt over strategisch inzicht, bent inspirerend, een voortrekker met overtuigingskracht en commerciële mindset.

De sluitingstermijn voor deze vacature is 23 januari.

#DitVerdienJe

Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:

  • ‘het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie klanten van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams
  • de ruimte om mee te bouwen aan zichtbare projecten in onze digitale wereld
  • de mogelijkheid om te werken aan duurzame innovaties
  • een informele en open cultuur
  • uitgebreide trainingsmogelijkheden aan de Ordina Academy
  • een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties
  • collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering
  • flexibel arbeidsvoorwaardenpakket
  • alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon en leaseauto / vervoersregeling

Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com

#meerweten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Gert-Jan van Meer, te bereiken op 06 -104 93 271 . Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.