Campus Recruiter Solliciteer nu

Campus Recruiter#DaaromBijOrdina

Campus Recruiter binnen Ordina is een veelzijdige functie waarin relatiemanagement, employer branding en invullen van vacatures samen komen. Met veel ruimte voor innovatie, creativiteit en plezier.

Ordina neemt ieder jaar meer dan 100 Young Professionals aan. We zijn een aantrekkelijke werkgever met een uitstekend Young Professional programma. Binnen twee jaar zet een Young Professional belangrijke carrièrestappen. Die we binnen Ordina gezamenlijk mogelijk maken.

Als Campus Recruiter vervul je een belangrijke rol in het onderhouden van relaties met de onderwijsmarkt. Met een aantal hogescholen, universiteiten en studieverenigingen hebben we een duurzame relatie opgebouwd. We werken samen aan stages, geven (gast)colleges en zijn aanwezig op open dagen en banenmarkten. Daarnaast geven we strategisch advies over het opleidingscurriculum. Jij onderhoudt deze relaties en bouwt ze verder uit. Natuurlijk blijf je ook scherp op nieuwe kansen en ga je aan de slag om ons netwerk te vergroten.

Naast je rol als relatiemanager ben je ook actief in het werven van kandidaten voor onze Young Professional vacatures. Je bedenkt innovatieve concepten en krijgt hier alle ruimte voor. Het is niet snel te gek of niet de moeite waard. Pionieren hoort bij ons vak en levert vaak de mooiste resultaten op. Voor sommige doelgroepen organiseer je selectiedagen. Voor andere richt je een kort en kwalitatief selectieproces in. Waarbij de kandidaat altijd centraal staat voor jou.

Via social media bouw je aan het werkgeversimago van Ordina. Specifiek gericht op Young Professionals. Samen met je collega van Arbeidsmarktcommunicatie ontwikkel je online acties. Ook organiseer je inhouse dagen, masterclasses en carrièrebeurzen.
Natuurlijk krijg je ondersteuning van je collega’s en werken we samen aan succes.

Je bepaalt voor een groot deel de koers van Campus Recruitment binnen Ordina. Je stelt een tactisch plan op en door strategisch mee te denken en te adviseren breng je Campus Recruitment naar een volgend niveau.

Gert-Jan van Meer Manager Corporate Recruitment +31 (0)30 663 7188

#WieBenJij

Je hebt veel ideeën en vertaalt deze door naar innovatieve acties. Je houdt er van om te netwerken en zoekt naar kansen en samenwerking. Met een gezonde commerciële drive zet je Ordina op de kaart binnen de onderwijsmarkt. Je wilt kennis en visie uitdragen en beschikt over ervaring met Campus Recruitment. Je hebt affiniteit met IT. Een Gamma met een Bèta randje.

Verder beschik je over:

  • Afgeronde hbo/wo opleiding;
  • Ongeveer twee tot vier jaar werkervaring binnen Campus Recruitment;
  • Een rijbewijs en je vindt reizen geen probleem.

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je draagt in jouw rol bij aan zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland door de juiste mensen aan te trekken. Young professionals die voor grote klanten werken, maar wel in kleine teams met betrokken mensen. Je bent een bepalende factor in het aantrekken van juist die starters die het in zich hebben om  zakelijke wensen te vertalen naar digitale oplossingen. En daar hoort een goede beloning bij. Net als flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Daarnaast helpen we je om je loopbaan slim uit te stippelen en kun je jezelf verder ontwikkelen door het diverse opleidingsaanbod van de Ordina Academy. Zo helpen we elkaar om de digitale toekomst te vormen.

#MeerWeten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Gert Jan van Meer, te bereiken op 030 - 663 71 88. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.