Business Unit Manager Testing Solliciteer nu

Business Unit Manager Testing#DaaromBijOrdina

De rol van Business Unit Manager is bij uitstek de plek voor een verbinder met ambitie, die met een team wil bouwen aan mooie opdrachten bij aansprekende klanten. Ordina heeft bewust gekozen om business units als ‘groeikernen’ op te zetten: groot genoeg om zelf te ondernemen en tegelijkertijd met meer dan voldoende groeipotentieel voor de betreffende manager.

Je bent verantwoordelijk om onze klanten de juiste oplossing en service bieden, de juiste mensen aantrekken, behouden en doen groeien en een financieel resultaat neer te zetten.

Als Business Unit Manager heb je vier primaire aandachtsgebieden. Je houdt je bezig met het coachen, begeleiden en aannemen van medewerkers. Anderzijds heeft je rol ook een commercieel karakter, je bezoekt regelmatig klanten en houdt je bezig met het ontwikkelen van het portfolio van de unit. Ook bewaak je de processen van jouw unit. Denk hierbij aan escalaties, inzetten en SLA’s.

Binnen de Testing unit werken nu drie Business Unit Managers die samen verantwoordelijk zijn voor circa 150 experts. We staan voor DevOps / continuous delivery. Onze focus ligt dan ook op behavior driven development, high performance teams en het (inrichten van) testautomatisering.

Als Business Unit Manager ben je onderdeel van het MT van Ordina RT&O (Requirements, Testing & Ops Solutions) en medeverantwoordelijk voor de integrale strategische ontwikkeling van de unit. Je rapporteert direct aan de directeur RTO&O.

Cedric Pot Recruitment business partner +31(0)6 22 47 36 82

#WieBenJij

Als Business Unit Manger beschik je over een drive; je bent enthousiast, gedreven en kiest wanneer nodig de moeilijke weg. Als persoon ben je kalm en vastberaden. Ethisch zakendoen en respectvol samenwerken zit in je aard. Ook aan balans ontbreekt het niet. We werken hard, maar de werk/privé balans is op orde.

Je beschikt over executiekracht, je zet hoge standaarden, bent besluitvaardig en toont leiderschap. Als communicator kan je zowel goed overtuigen als motiveren, maar kan je ook goed ondersteunen als teamspeler. De ondernemer in jou ziet kansen en pakt deze. Value based selling en solution selling zijn voor jou bekend terrein.

Belangrijkste kennis en ervaring:

 • Minimaal 5 jaar recente leidinggevende ervaring in de rol van Business Unit Manager of Delivery Manager
 • Ervaring in de rol van Field- en/of Resourcemanager
 • Uitstekende commerciële vaardigheden
 • Een afgeronde bachelor opleiding

#DitVerdienJe

Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:

 • ‘het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie klanten van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams
 • uitgebreide trainingsmogelijkheden
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties
 • collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering
 • flexibel arbeidsvoorwaardenpakket
 • alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon en leaseauto/vervoersregeling
 • ‘het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie klanten van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams

#MeerWeten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Cedric Pot, te bereiken op 06-22473682. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.


Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.