Business Unit Manager Business Oracle Maatwerk & Integratie Solliciteer nu

Business Unit Manager Business Oracle Maatwerk & Integratie#DaaromBijOrdina

Een Business Unit Manager bij Ordina is bij uitstek een ondernemer met ambitie, die met een team wil bouwen aan mooie opdrachten bij aansprekende klanten.

Als Business Unit Manager ben je met een team van circa 30 experts actief bezig de unit ‘Oracle maatwerk & Integratie’ te positioneren en draag je zorg voor een gezonde bedrijfsvoering van de unit. Je bent P&L verantwoordelijk en daarnaast integraal verantwoordelijk voor alle managementtaken.

Je maakt deel uit van het managementteam Ordina Software Development (OSD) en rapporteert direct aan de directeur OSD. Naast OM&I bestaat OSD ook uit de units Microsoft Solutions, J-TECH, GEO, Proven Technologies en Architectuur.

Kim Rouwenhorst Corporate Recruiter 06-53367998

#WieBenJij

Als Business Unit Manager beschik je over uitstekende resultaatsgerichte en communicatieve eigenschappen die je hebt opgedaan in een commerciële of leidinggevende rol. Je hebt affiniteit met Oracle software generatie tools en mogelijk ook met Outsystems. Als Business Unit Manager heb je een duidelijke visie op jouw unit en zorg je voor toekomstvastheid zodat de veranderingen in goede banen worden geleid. Hierbij zorg je voor een goed werkklimaat waardoor de professionals kunnen uitblinken in hun kennisgebieden van softwareontwikkeling en integratie.

Het is belangrijk om ervaring te hebben in het coachen en ontwikkelen van professionals en om de balans tussen klanten en medewerkers goed in het oog te houden.

Kennis en ervaring
- Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
- Management ervaring in profit organisaties;
- Aantoonbare kennis van Oracle producten (software ontwikkeling en integratie);
- Ervaring met Outsystems (pré);
- Commerciële ervaring;
- Goede vaardigheid van Nederlands en Engels in woord en geschrift;

Eigenschappen
- Je kunt duurzame zakelijke relaties aangaan op managementniveau bij klanten;
- Je bent een coachende manager;
- Jij weet mensen te inspireren en tot actie aan te zetten;

Ordina heeft ondernemerschap hoog in het vaandel en kenmerkt zich als een platte en toegankelijke organisatie met volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Jouw beloning is uitstekend en heeft ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een zeer goede performance-afhankelijke component.
Daar waar sprake is van genderspecifieke voornaamwoorden, dient dit nadrukkelijk gelezen te worden als genderneutraal. De keuze voor het voornaamwoord heeft uitsluitend tot doel de leesbaarheid te bevorderen. Ordina ondersteunt inclusiviteit en diversiteit en nodigt nadrukkelijk iedereen uit, die past in bovenstaande rol.

#DitVerdienJe

Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:

  • ‘het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie klanten van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams
  • de ruimte om mee te bouwen aan zichtbare projecten in onze digitale wereld
  • de mogelijkheid om te werken aan duurzame innovaties
  • een informele en open cultuur
  • uitgebreide trainingsmogelijkheden aan de Ordina Academy
  • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties
  • collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering
  • flexibel arbeidsvoorwaardenpakket
  • alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop (Windows of MacBook), telefoon en leaseauto / vervoersregeling
Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com


#meerweten

Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Kim Rouwenhorst, te bereiken op 06-53367998. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.