Business Unit Manager - RulesMatter! Solliciteer nu

Business Unit Manager - RulesMatter!#DaaromBijOrdina

Jouw missie
De jonge en actieve business unit Rules Matter! houdt zich bezig met Business Process Management en Dynamic Case Management. Je ziet en grijpt kansen om samen met je team van Pega- en Blueriq professionals de unit substantieel uit te bouwen. Ambitieus zijn we! Met een nuchtere houding en robuuste applicaties voorzien jij en je team de klanten van innovatieve kennis- en regeltechnologie!

De rol van Business Unit Manager is bij uitstek de plek voor een leider en verbinder met passie voor techniek die met een team wil bouwen aan innovatieve oplossingen bij aansprekende klanten.

Als Business Unit Manager ben je met jouw team van circa 30 experts actief bezig de unit RulesMatter! te positioneren bij klanten. Je bent in staat om samen met je team deze kennis en ervaring verder te ontwikkelen en uit te dragen. Je klanten zijn de top-35 accounts van Ordina én klanten die jij en je team zelfstandig hebben ontwikkeld. Hierdoor bouw je een mooie portefeuille met duurzame relaties op.

#WieBenJij

Je beschikt over uitstekende resultaatgerichte en communicatieve eigenschappen en hebt een “track record” binnen de ICT, bij voorkeur opgedaan als Pega-architect. Je visie gebruik je om de issues van vandaag aan te pakken samen met een groep van specialisten die je met veel passie coacht en stuurt. Hierin weet je het klantbelang en medewerkersbelang te balanceren. Verder heb je:  
    • Een HBO of WO werk- en denkniveau
    • Kennis en ervaring met business proces management
    • Minstens 7 jaar ervaring als IT-professional en toe aan een management rol

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je werkt bij één van de grotere organisaties van Nederland, maar wel in kleine teams met betrokken mensen. Je kunt bovendien rekenen op goede arbeidsvoorwaarden; van een mooi salaris, contract voor onbepaalde tijd en flexibele arbeidsvoorwaarden tot collectieve regelingen. Plus: een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Lijkt ons niet meer dan normaal voor iemand die een sleutelrol gaat spelen in het succes van onze nieuwe strategie!

Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com

#meerweten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Marc Driessen, Directeur RT&O, te bereiken op 06 - 55 80 04 81 of Suzan Felix, Recruitment Business Partner 06 - 15 21 51 63. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.