Business Partner Compensation & Benefits Solliciteer nu

Business Partner Compensation & Benefits#DaaromBijOrdina

Binnen Ordina staat HR middenin de business, om dáár haar toegevoegde waarde te leveren. Onze medewerkers zijn de sleutel tot het succes van Ordina; dat maakt de HR functie bijzonder cruciaal én uitdagend. Als Business Partner Compensation & Benefits kun je daar een essentiële bijdrage aan leveren. Ben jij bereid je schouders eronder te zetten en samen met ons verder te bouwen én deins je niet terug voor flinke uitdagingen, dan is deze opportunity wellicht iets voor jou!

Als Business Partner Compensation & Benefits maak je deel uit van ons HR-team, je rapporteert rechtstreeks aan de HR Directeur. Je ondersteunt en adviseert onze organisatie op het vlak van arbeidsvoorwaarden en bent in staat dit verder door te ontwikkelen en te moderniseren. Met je uitgebreide kennis van wet- en regelgeving, arbeidsvoorwaarden én ervaring hierin als specialist in diverse organisaties, ben je een stevige gesprekspartner van ons management. Je bent in staat de grote lijnen te overzien én de diepte van details op te zoeken. Je hebt een hands-on mentaliteit, begrijpt de HR processen en bijbehorende administratie uitstekend en stuurt onze partners hierin aan (SA + PA is binnen Ordina geoutsourced).

Ieder jaar draag je significant bij aan ons HR jaarplan door een aantal concrete projecten en verbeteringen op te pakken. Denk hierbij aan de introductie van een nieuwe pensioenregeling, nieuw beloningssysteem of een nieuw functiehuis. 

Je werkt zeer zelfstandig terwijl je tegelijk de samenwerking opzoekt waar nodig. Vanzelfsprekend werk je – voor diverse HR projecten en –processen – nauw samen met andere collega’s, zowel van HR (HR BP’s, health, recruiting en learning & development), als met de collega’s van Finance en Legal.

Binnen Ordina is er veel ruimte voor goede ideeën en we staan open voor nieuwe initiatieven. Je gaat werken in een open cultuur, waarin hard werken, flexibiliteit en plezier hand in hand gaan.  De standplaats van deze functie is Nieuwegein.

 

#WieBenJij

• Minimaal een afgeronde HBO diploma.
Brede business mindset; ervaring als compensation & benefits specialist (minimaal 5 jaar), additionele ervaring in andere HR vakgebieden is een pré, met HBO/WO werk- en denkniveau (bedrijfskunde, economie, psychologie, HR)
• Brede kennis van wet- en regelgeving, en in staat deze te vertalen naar het HR domein
• Resultaatgericht, hands-on en in staat projectmatig te werken (denk aan: introductie nieuw variabele beloningssystematiek, functiehuis, verandering pensioencontract etc.)
• Voelt zich comfortabel in het schakelen met ondernemingsraden en bijbehorende werkgroepen; in staat vele thema’s op diverse niveaus te bespreken, belangen te balanceren en tot goede resultaten te komen
• Analytisch en cijfermatig sterk
• Kennis van c.q. feeling met onze primaire business: IT, detachering, delivery management
• Ondernemend, betrouwbaar, komt met creatieve oplossingen en werkt volgens het ‘afspraak is afspraak’ principe.
• Sterke mate van organisatiesensitiviteit, in staat op alle organisatieniveaus soepel te schakelen, uitstekende sparring partner met negotiation skills
• Voelt zich heel prettig in een innovatieve omgeving die elke dag aan verandering onderhevig is. Je bent energiek en hebt een gezonde dosis aan humor en nieuwe ideeën.

• Minimaal 32 uur per week beschikbaar.

 

#DitVerdienJe

Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:

  • 'het beste van twee werelden’: de mogelijkheden en verscheidenheid van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van werken in kleinere units
  • de mogelijkheid om vanuit jouw rol een bijdrage te leveren aan ‘Samen Duurzaam Innoveren’
  • een informele en open cultuur
  • uitgebreide trainingsmogelijkheden aan de Ordina Academy
  • een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties
  • collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering
  • flexibel arbeidsvoorwaardenpakket
  • faciliteiten om prettig te kunnen werken, waaronder een laptop
Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com


#meerweten

Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Gert-Jan van Meer, te bereiken op 030 - 663 7000. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsproce.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.