Arbeidsmarktcommunicatie Manager Solliciteer nu

Arbeidsmarktcommunicatie Manager#DaaromBijOrdina

Jij bent verantwoordelijk voor ons ‘gezicht’ in de arbeidsmarkt, van concept tot 360° marketingactivatie. Samen met recruitment breng je de wervingsbehoeften van de business in kaart. Om vervolgens onderscheidende (online) campagnes op te tuigen. Daarvoor zoek je naar unieke verhalen van onze boegbeelden, schrijf je mee aan vacatureteksten in de juiste tone-of-voice, redigeer je blogs of artikelen en creëer je video’s.

Soms in samenwerking met externe bureaus, soms zelfstandig. Vervolgens verspreid je de content via kanalen, events en platforms die ‘ertoe doen’. En natuurlijk houd je altijd de funnel en candidate journey in de gaten en maak je acties meetbaar in rapportages en KPI’s. Jij weet toch alles van tagging, (re)targeting, analytics en SEO/SEA?

Gert-Jan van Meer Manager Corporate Recruitment +31 (0)30 663 7188

#WieBenJij

Iemand met brede ICT-kennis én een neus voor ‘places to be’. Een recruitment-guru die kickt op digitale communicatie, technologische ontwikkelingen en platforms ‘van nu’. Toch ben je niet blind voor de kracht van offline communicatie. Jij ziet een on- en offline mix van content, formats en concepten voor je als je aan krachtige campagnes denkt. En weet dankzij je focus op het meten van communicatieacties Ordina continu aantrekkelijker te maken voor beste ICT-professionals van Nederland. Verder heb je:

  • Een afgeronde hbo-/wo-opleiding
  • Minimaal 5 jaar relevante digital communicatie-ervaring
  • Een trackrecord in het begeleiden en uitvoeren van (digitale) communicatieprojecten binnen Arbeidsmarktcommunicatie
  • Goede redactionele kwaliteiten, vlotte schrijfstijl en een goed gevoel voor vormgeving en audiovisuele producties
  • Ervaring met content-managementsystemen en social media-tools
  • Uitstekende communicatieve en professionele vaardigheden: proactief, flexibel, gericht op verbinden, samenwerken, enthousiast en gunfactor

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je werkt bij één van de grotere organisaties van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je mag bovendien rekenen op een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Lijkt ons niet meer dan normaal voor iemand die ons ‘gezicht’ in de arbeidsmarkt vormt. Dus: goed salaris, contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Plus: een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan heb je alles om het verschil te maken.

Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten over de functie of Ordina? Dat vertellen we graag persoonlijk. Dus als je er voor open staat om ons beter te leren kennen, drinken we graag een bak koffie met je. Neem dan contact op met Gert-Jan van Meer op nummer 030-663 7188. Solliciteren kan tot woensdag 11 oktober. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.