Software Architect Solliciteer nu

Software Architect#DaaromBijOrdina

Agile & software ontwikkeling! Voor jou is dit de enige logische combinatie. Jouw gedegen ICT kennis en ruime ervaring met Agile/SCRUM projecten maken jou dé inhoudelijke expert richting onze klantorganisaties. Met jouw visie en enthousiasme voor software ontwikkeling en architectuur weet jij begrip en draagvlak te creëren bij onze klanten.

Je stelt voor het project de architectuur op voor de te realiseren software. Je bepaalt hierbij de verschillende architectuur aspecten, zoals: gegevensarchitectuur, applicatie-, beheer-, niet-functionele eisen en recovery-modellen. Tevens lever je een bijdrage aan de totstandkoming van de producten, reviewt werkproducten uit het eigen team en van andere teams in het project en geef je gevraagd en ongevraagd advies over architectuur gerelateerde issues aan projectleiders en Scrumteams.

Ook voor onze interne organisatie heb je een concrete meerwaarde. Je bent een van de ‘great minds’ als het gaat om de ontwikkeling van onze Architectuur propositie in de Finance, Healthcare, Public en Industry markt. Tevens vervul je een cruciale rol bij het implementeren van actuele thema’s zoals Internet of Things, Big Data, Cloud, Agile & DevOps bij onze klantorganisaties. Net als je collega’s Architecten ben je continu ‘on the look out’ naar nieuwe trends en ontwikkelingen. En uiteraard ben jij als geen ander in staat om visie op architectuur te ontwikkelen en dit uit te dragen binnen onze organisatie en bij klanten. Dit is voor jou als vanzelfsprekend. Een tweede natuur.

#WieBenJij

Vanzelfsprekend ben je iemand die uitstekend schakelt met stakeholders op verschillende niveau’s.
Hierin heb je een bewezen track record. Met jouw sterke persoonlijkheid zet je verandering in gang zonder weerstand op te roepen. Je kijkt, luistert en verbindt en je hebt er plezier in om jouw kennis effectief over te brengen op anderen. In jouw cv zien we daarnaast graag het volgende terug:

 • afgeronde HBO of WO met een stevig IT component
 • minimaal 10 jaar relevante ervaring (je bent gestart als Developer en hebt je doorontwikkeld naar Lead Developer of Architect) waarvan 5 jaar ervaring met relevante complexe ICT trajecten
 • ervaring met werken in SCRUM/Agile projecten en de implementatie in de organisatie (bij voorkeur SCM en/of APM)
 • kennis van en ervaring in één of meerdere markten (Finance, Public, Healthcare of Industry)
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift

#DitVerdienJe

Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:

 • ‘het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie klanten van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams
 • de ruimte om mee te bouwen aan zichtbare projecten in onze digitale wereld
 • de mogelijkheid om te werken aan duurzame innovaties
 • een informele en open cultuur
 • uitgebreide trainingsmogelijkheden aan de Ordina Academy
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties
 • collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering
 • flexibel arbeidsvoorwaardenpakket
 • alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon en leaseauto / vervoersregeling

Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com

Interesse?
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Kim Rouwenhorst, te bereiken op 06-53367998. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.